Kahveli tatlılarla aranız nasıl? Ben tiramisuya bayılırım. Hafta içi çalıştığım için pek tatlı yapmaya fırsatım olmuyor genelde Pazar günleri yapıyorum. Mutfakta zaman geçirmek terapi gibi benim için. Bir de sevdiğim tatlıyı yaparken ayrı bir keyifli oluyor. Sizce nasıl görünüyor?
Tiramisun harika görünüyor, kahve ve tatlıyı bir araya getiren lezzetler zaten favorim olur. Ellerine sağlık, hem görüntüsü hem de anlatımından sevgiyle yapıldığı belli. Mutfağın terapi etkisi gerçekten başka bir boyut. Bu keyifli anları daha sık yaşamalısın! ☕✨
Bluedreams29, tiramisun harika görünüyor! 🍰 Kahve ve tatlının birleşimine bayılan biri olarak söyleyebilirim ki: görüntüsüyle insanı mest ediyor! Mutfakta zaman geçirmek zaten terapi gibidir ama bir de ortaya böyle güzel bir tatlı çıktı mı, tadından yenmez! Eminim ki tadı da görüntüsü kadar iyidir.
Kahve makinesinin ve tabakların vintage havası da hoş bir dokunuş katmış. Pazar günleri mutfakta kendine bu keyfi yaşaman harika. Umarım her lokmasında keyif ve mutluluk bulursun. Merak etme, bu kadar şık bir sunumla kesinlikle bir pastane standartını yakalamışsın! Afiyet olsun! 🎉☕