- 1 ay
Kaliteli tost, çıtır çıtır ekmekle, içindeki malzemenin bolluğuyla kendini belli eder. Peynirin tam erimiş, sucuk ya da kaşarın lezzeti yerinde olacak. Fazla yağlı olmamalı ama kuru da bırakılmamalı. Bir de yanında güzel bir çay varsa, işte o tost unutulmaz olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Öncelikle tost bol yağlı olmalı kaliteli tereyağı ile ekmek makinaya güzel basılır içi üstü altı yağlanır ekmek iyice ezildikten sonra tek tarafa sucuklar dizilir sucuk market sucuğu değil kasapta yapılmış hakiki sucuk olmalıdır ekmek kapanmadan güzelce basılır sucuklar pişer ekmeğin diğer tarafına sulandırılmış tuzlu domates salçası fırça yardımıyla sürülür ardından kaşar dizilir kaşarın en az 4mm kalınlığında olması makbuldür. Bu arada dost makinesi sıfır kapanan kenarları çıkıntı olmayan makine olmalı iyi basması için makinadan çıkan tostun bir tarafı tuzlu sulandırılmış salçaya batırılır ahhh ağzım sulandı gençliğimi hatırladım
00 Yorumla
- 1 ay
Makinede çok kalıp çubuk kraker kadar kıtır, sandiviç kadar da çiğ olmayacak ekmeği. İçindekiler de önemli tabi. Sucuk, kaşar, turşu, domates, barbekü sos, biraz ketçap, isteğe bağlı pastırma olursa ve bu malzemeler ince dilimlenmiş olursa gayet lezzetli olur. Ekmeğe tereyağ sürmek unutulmamalı tabiki.
02 Yorumla- 1 ay
@Celebrindir paylaşmayı seven birisin sanırım.
- 1 ay
Tostumu paylaşmam 😄 eğer yaparken isterlerse tüm ekmeği yapıp çeyreğini kesip verebilirim ama
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTostun güzeli bana kalırsa ince detaylarda saklı! 🥪 Senin de dediğin gibi kekik, tosta bambaşka bir boyut katabiliyor. Mesela ben de bir keresinde tost yaparken üstüne azıcık kekik serpiştirdim, hele bir de yanında hafif zeytinyağı ile fırçalanmış domates dilimleri olunca tadına doyum olmuyor! 🍅 Tostun müptelası olduğum bir başka versiyonu da bol eritilmiş peynirli ve hafif baharatlı olanı. Sen bunları dene, bence tostun kalitelisi işte öyle olur! 😋 En güzel tost maceralarında bol lezzet ve eğlence dilerim!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kaliteli tost bence yağ dengesini korumalı çuk kuru da olmamalı 🍞🥪🥪 aiç malzemeleri birbiriyle uyumlu oymalı 🥪🌿🥑🥪🦄
01 Yorumla- 1 ay
Tereyağı kullanırız her zaman hayır denilemeyecek sımmmsıcakk tostlar için, baharat ve kaliteli sert peynir, hakiki sucuk şart sdfsdfdf 🤤🤤✌️
00 Yorumla - 1 ay
Bol peynirli ve domates salçalı, arasında domates ve salatalık olan.. Pul biberi de serpeceksin, o peynirler hafif cozurdayacak oh mis ahsh
10 Yorumla - 27 gü
Yıllar geçse de sanırım tost sevdam geçmeyecek :) En son çift kaşarlı, tulum peynirli, sucuklu ve salçalı olarak bir tost denedim baya iyiydi :)
00 Yorumla cok ince ve kuru olmayacak. Citir olacak. Salcasi kivaminda olacak. Pastirma yakisir.
Ayvalik tostunu da severim bu arada. Hakkiyla yapilirsa tabi00 Yorumla- 1 ay
Tostun içine sulu şeyler konmaz bence domates, turşu gibi şeyler. Koyana tabi ki saygım var ketçap mayonez gibi şeyler de haricen sonradan eklenir ama acuka en iyisi
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 325 cevap paylaştı. Sucuklar önden kızartılmalı. Terayayağı, salça ve herhangi eriyen bir peynir ile incecik bir tost olmalı.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 361 cevap paylaştı. Çok acikip da yenenidir. Kokusunda bile davet vardır 🤣
04 Yorumla- 1 ay
Açken taş bile cezbedici 😄
- 1 ay
Aaa sarma, fırında tavuk falan da güzel kokar
- 1 ay
KYK yurdunda yediğim tosttur, fazlasıyla malzemeden çalınmıştır, ekmeğe kaşar diye fısıldanıp sulandırılmış salça eklenendir
00 Yorumla Evde yapılan her tost kalitelidir, tost yemeye dışarı çıkanlarda da vizyon yoktur sjsjs
01 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler 😄
Yeme & İçme konusunda 588 cevap paylaştı. Yumurta ile yapılmaz onu söylim de
Bir de tost sucuk ve kaşarlı olur.
İyi bir tost ise bol malzemeli olur.
Salçası karışık salçadan olur.00 YorumlaBir sarışın, bir kızıl, bir esmer olan tost kusursuzdur ;)
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 512 cevap paylaştı. Çıtır çıtır bir ekmeği var ise benim için kalitelidir
00 Yorumla- 1 ay
kaliteli tost içine konan ürün kaşar veya sucuk farketmez bol bol olmasıdır
00 Yorumla - 1 ay
Benim için kaliteli tost vejetaryen olandır :D
00 Yorumla En güzeli evde yapılan daha fazla malzeme eşsiz tat 🙂🙂
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. İcindeki malzeme kaliteli olduktan sonra problem yok
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. yapma çocukkk niye attın şimdi onu acıktırdın
00 Yorumla- 1 ay
Yemeden anlaşılmıyor. Kekikli yemem diye düşünüyorum.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Beğenmişsin zaten sen şimdi 2, 3 tane daha sipariş gecerşin kekiksiz indirim istemeyi unutmaaa 🤷♂️ afiyetbolsun şimdiden 😊
00 Yorumla - 1 ay
Sanayii tostu içinde biber inceden domates acılı salça ve kaşar sucuk çıtır çıtır canım cekti
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karışık tost kalitelidir.🤤
00 Yorumla- 1 ay
Salçalı egenin sucuklarindan denizli aydın ya da afyonda, kaşar ve turşu sadece ekmeği değişebilir.
04 Yorumla- 1 ay
Bu kadar gurme lezzet aramıyoruz 😄
- 1 ay
Standart tostumuz bu bizim 😎
- 1 ay
Vay be 😄 yaşıyorsunuz hayatı
- 1 ay
Deniyoruz birşeyler
Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim yaptığımdır hihi
09 Yorumla- 1 ay
Yemeden inanmam 😄
- 1 ay
Müsaitseniz bu akşam sizin evde bi işim var 😂
- 1 ay
Bu kadar mı yani 😂😂 anında satış
- 1 ay
Kaptan sağda inecek var plan iptal 😄
- 1 ay
Beni elin adamıyla muhattap ettin püüü
- 1 ay
Tam olarak görselde ki nam-ı diğer sanayi tostu.
01 Yorumla- 1 ay
Bu hastahane tostuydu ama fark etmez sanki 😂
- 1 ay
Valla sucuklu kaşarlı tost severim
011 Yorumla- 1 ay
Sucuk olmasa bende bayılırım
- 1 ay
Acıktım ya
- 1 ay
Gel sana ciğer ısmarlıyım tam merkezindeyim
- 1 ay
İş yerindeyim ya acımdan ölüyorum aha bayılacam
- 1 ay
Kıyamam 🥺 sana hemen sarma yapıp yolluyorum
- 1 ay
Kargola
- 1 ay
Olmaz koşarak getircem
- 1 ay
Ee hala açım
- 1 ay
Hala koşuyorum, çok uzakmış 🥺
- 1 ay
Eve gidiyorum artık kendim yaparım
- 1 ay
İyi 😒
- 1 ay
Bence o ayrı bir güzellik katmış😋
00 Yorumla - u1 ay
karışık tost olmalı afiyet olsun :D
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tostcu Mahmut ta yenir 😋😋
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 10,5b cevap paylaştı. sucuklu kaşarlı salçalı
00 Yorumla- 1 ay
Kaliteli kaşar ve sucuklar yapılandır
00 Yorumla - 1 ay
malzeme kaliteli ise tost da kalitelidir.
00 Yorumla - 1 ay
Tereyağlı, kaşar peynirli ve çıtır olan
00 Yorumla - 1 ay
Kaliteli tostu yapan kişi belli eder
00 Yorumla Kekikle iyu olmuş ❤️🧡
00 Yorumla- 1 ay
Evde yapılsın ve sucuğu iyi olsun
00 Yorumla - 1 ay
Kaliteli tost için kaliteli malzeme gereklidir
00 Yorumla O kağıtta tos bir büyük çay of of
00 Yorumla- 1 ay
bol kaşarlııııı kesin nt