Yeme & İçme Tostu nasıl yaparsın, sever misin? EssMeeR000 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Tost istedi canım herkesin istesin 😆😆 Güncellemeler+1 yıl Kardeşlerim Tost yemeyin pişmanlık aassddff Tostu nasıl yaparsın, sever misin? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
owlkitty Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 92% +1 yıl Tostu siyez ekmeği ve kaliteli bir kaşarla yaparım. 1 3 Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Ne diyon ya tost diyorum ne siyezi Yorumla owlkitty +1 yıl Siyez ekemğinin ne olduğunu bilmiyor musun? Gulitensiz ekmek. Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Bilmiyorum öğrendim şu an Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Niye aklımıza düşürdün ya bol acılı karışık severim 😊 1 1 Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Unuttum acida atayım bari dur Yorumla
Palmarosa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Avokado tost yapıyorum. Bazen sadece domates ile sade bir şekilde. Bazen yumurta, turşu, mantar, peynir de eklerim. 1 0 Yorumla
DerinYildizsoy Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Ben karisik seviyorum. Icine domates sucuk kasar sosis koyuyorum 2 0 Yorumla
Karkule Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Içinde salatalık turşusu bide kalın doğranmış domates yoksa hertürlü yerim 1 0 Yorumla
Nurfidan1992 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bu ara diyeti bozdum çok yiyorum tost 🤦 Kaşarlı ve sucuklu 1 0 Yorumla
aleyy_xx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Canım çekti iyi mi şimdi 🤦♀️ 1 2 Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Fakiriz biz tost tost tost herkes tost yapsın 😆 Yorumla aleyy_xx +1 yıl Hshshd tm Yorumla
Çikiletalı_süt Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Çok seviyorum da kilo aldırır 1 6 Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Bişey olmaz yapıştır gelsin Yorumla Çikiletalı_süt +1 yıl Hee yiyimde vücudum bozulsun oldu 😅 Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Kız rahatolsana bişey olmiycak hsgs Yorumla Çikiletalı_süt +1 yıl Yersem direk 100 kilo olurum hemen kilo alabiliyorum Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Aman aman Allah korusun Yorumla Çikiletalı_süt +1 yıl Aminnnnnn Yorumla
seraphıne7 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Sucuklu kaşarlı olursa mmh 😋 1 9 Yorumla seraphıne7 +1 yıl şu an canım sucuklu kaşarlı ketçaplı mayonezli karışık tost istedi iyi mi dkndkdkd Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Ahada aynısını yapıyorum bide bol aciliii offf Yorumla seraphıne7 +1 yıl Şimdi mi dkkdkdkdkf Yorumla seraphıne7 +1 yıl Üfff Yorumla seraphıne7 +1 yıl Neyse Allah'tan kahvaltı yapmıştım toktum 🙂🤠 Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Tok karna tostmu ister insanın canı ya biz burda açlıktan ölüyok 😆😆 Yorumla seraphıne7 +1 yıl İster ister her türlü ister mdkdmdk 🍕 Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Yedikten sonraki pişmanlık 😆😆 Yorumla seraphıne7 +1 yıl Yoo pişman olma kgkdgdj akşam hafif yersin dengeyi sağlarsın Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bol malzemeli olacak. 1 0 Yorumla
Dyssnomiaa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ayvalık 1 3 Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Daha güzelini yapacün simdi Yorumla Dyssnomiaa +1 yıl Millet aj ajj Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Vala aciz yaa Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sucuklu😋bayılırım 1 3 Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Off offf sbaah sabah heryer kapalı tost aradım bulamadim ya la Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Kendin yap o zaman😂 Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Yapcam şimdi yapmadan bı tost eylemi başlayayım dedim 😆 Yorumla
Sine_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Karışıkk 1 2 Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Off off offf agaggs Yorumla Sine_ +1 yıl Tabii shshsh Yorumla
Anofel_anofel Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bol sucuklu severim 1 2 Yorumla tostcuuu +1 yıl 1 kaşar bol sucuk mu? :P Yorumla Anofel_anofel +1 yıl @tostcuuu evet aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tostu siyez ekmeği ve kaliteli bir kaşarla yaparım.
Ne diyon ya tost diyorum ne siyezi
Siyez ekemğinin ne olduğunu bilmiyor musun? Gulitensiz ekmek.
Bilmiyorum öğrendim şu an
Niye aklımıza düşürdün ya bol acılı karışık severim 😊
Unuttum acida atayım bari dur
Avokado tost yapıyorum. Bazen sadece domates ile sade bir şekilde. Bazen yumurta, turşu, mantar, peynir de eklerim.
Ben karisik seviyorum. Icine domates sucuk kasar sosis koyuyorum
Içinde salatalık turşusu bide kalın doğranmış domates yoksa hertürlü yerim
Bu ara diyeti bozdum çok yiyorum tost 🤦 Kaşarlı ve sucuklu
Canım çekti iyi mi şimdi 🤦♀️
Fakiriz biz tost tost tost herkes tost yapsın 😆
Hshshd tm
Çok seviyorum da kilo aldırır
Bişey olmaz yapıştır gelsin
Hee yiyimde vücudum bozulsun oldu 😅
Kız rahatolsana bişey olmiycak hsgs
Yersem direk 100 kilo olurum hemen kilo alabiliyorum
Aman aman Allah korusun
Aminnnnnn
Sucuklu kaşarlı olursa mmh 😋
şu an canım sucuklu kaşarlı ketçaplı mayonezli karışık tost istedi iyi mi dkndkdkd
Ahada aynısını yapıyorum bide bol aciliii offf
Şimdi mi dkkdkdkdkf
Üfff
Neyse Allah'tan kahvaltı yapmıştım toktum 🙂🤠
Tok karna tostmu ister insanın canı ya biz burda açlıktan ölüyok 😆😆
İster ister her türlü ister mdkdmdk 🍕
Yedikten sonraki pişmanlık 😆😆
Yoo pişman olma kgkdgdj akşam hafif yersin dengeyi sağlarsın
Benimde canımı tost cektirdiniz.
Kaşar ve sucuk güzel oluyor
Bol malzemeli olacak.
Kaşarlı kıymalı çok severim.