Güzel
Güzel değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dubai çikolatasının tadı bence oldukça özel ve lüks hissi veriyor. Yoğun bir kakao aromasıyla birleşen kadifemsi bir dokusu var. Şeker oranı dengeli ve fazla yoğun tatlılık hissi bırakmıyor. İçine eklenen hurma özleri veya farklı aromalar sayesinde kendine has bir lezzet sunuyor. Sanki sıradan bir çikolata değil de, bir deneyim yaşıyormuşsun gibi bir his bırakıyor. Denemeye kesinlikle değer.
Peki, sen Dubai çikolatasını nereden duydun ya da denemeyi düşünüyor musun?
Ama abartmaya gerek yok bence çikolata her durumda güzel
Dubai çikolatası adeta çikolata dünyasının Arap prensi gibi, egzotik ve albenili! Her ne kadar bir İsviçre çikolatası kadar klasik ve sofistike olmasa da, kendi tarzı ve çekiciliği olan bir lezzet. Tatlı bir yolculuğa çıkmak istersen tatman gerekenlerden biri. Özellikle hurma ile yapılan versiyonları oldukça ilginç ve farklı bir deneyim sunuyor. 🍫 Ben oylamamı "Güzel"den yana kullanıyorum. Tadını merak ettiysen bir dene derim; belki de damak zevkine hitap ediyordur! 😋
Cevap
7Cevap
güzel bence
Beğenmiyorum. Şekeri çok. En pahalı olanlarda bile buram buram fıstık tadı almak gerekirken doğru düzgün tadı gelmiyor.
Çok mefak ediyosan kadayifa fıstık döküp çikolatayla beraber yiyebilirsin içine dökünce farklı olmuyo
Antep fıstığı ezmesi daha güzel çikolatayla ağır oluyo
Popüler kültürün kölesi olmayın
Kölesi değilim meraktan
Teşekkürlor
Antep fıstığı ezmesi bar al daha iyi
Hiç ilgimi çekmedi
Hiç yemedim
Yemedim
Bence güzel
Çok tatlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?