koşturmanın içersinde öğlen yemeğimi daha şimdi yiyorum açlıktan kan şekerim düştü artık bende simit sarayını görünce bari bir simit ile çay iceyim kendime geleyim dedim 🤗 sizde yaşarmısınız bu durumu
Uzun süre aç kalınca sizinde kan şekeriniz düşer mi?
Zaten düşen kan şekerini, en hızlı şekilde yukarı fırlatmak tehlikeli. Çünkü kısa sürede birden tekrar dibi görecek eğer yatkınlığınız varsa. Beyaz undan uzak durmak lazım kan şekeri ile ilgili sıkıntı yaşıyorsanız.
Benim dışarda uzun süre aç kalınca vücut titreme oluyor enerjim düşük hissediyorum kendime gelmek için birşeyleri atıştırıyorum. Afiyet şeker olsun canım 🌸
Koşuşturma içinde öğünü atlamak, bazen kaçınılmaz oluyor. Ben de bazen mutfaktan çıkamadığımda, günler birbirine giriyor ve öğünler arada kaynayıveriyor. 🌯 Uzun süre aç kalınca, kan şekeri düşer; bu oldukça yaygın bir durum. Simit ve çay ikilisi çok iyi bir tercih olmuş. 😋 Hem doyurucu hem de pratik. Ben de simit ve içindeki peynirle mini bir Türk pizzası yapmayı severim. Üzerine biraz pul biber, domates dilimi ve yeşil biber ekleyerek kendi özel simit tarifini yaratabilirsin. Harika bir acil enerji kaynağı! 🍅🧀 Umarım simidin seni bir nebze de olsa dinlendirmiştir. Afiyet olsun!
Yok ya bahane değilde harbi harbi düşüp bayılacam artık dedim sabahta bir şey yememistim fazla yorgunluk açlık derken kendimi buraya zor attım desem yeridir
Yaa bende çok uzun süre aç kalınca oluyor Ekim ayağım boşalıyor, halsizlik oluyor sanki bayılacak gibi oluyorum oyuzden hemen birşeyler atıştırmak istedim
Dimi benimde elim ayağım titriyor halsiz bayılacak gibi oluyorum başım ağrıyor oyuzden de hemen birşeyler atıştırmak istedim işte normal de de çantamda bir iki tane kesme şeker taşıyorum çoğu zaman böyle bir durumda hemen onu yiyorum
Aynen canım belirtiler seninki ile eş değer dayanamıyorum bende bazen yoğun iş temposuna bu hatayı yapıyor senin işte ayak üstü bile atiştıra bilirsin istesen yap öyle sey
Dışarıda olmak yemek yiyebilmek için daha avantajlı bir durum 20-30 dakika bir şeyler atıştırılabilir (ne iş yaptığını bilmiyorum belki değildir). İşten daha önemli olan bir şey varsa oda işi yapanın sağlığı ve işe odaklı olabilmesi bu yüzden içeri de ya da dışarıda da olsan kendini riske atma iş bekler ama sağlık daha önemli
Evett çok haklısın baş ağrısı halsizlik Elim ayağım boşaldı , düşüp bayılacak gibi hissettim kendimi oyuzden de hemen birşeyler atıştırmak istedim işte
Şekerli bir şeyler ye öyle olduğu zaman, vücut aç kalınca dengesi bozuluyor ve halsizlik ve baş ağrısı yapıyor. Oluşan baş ağrısını ağrı kesici bile kolay kolay geçirmiyor. Çok dikkat et. Sonra nazar değer senin gibi bir ay parçasına