- 1 ay
Bence bundan yemeyen çocukluk yaşamamıştır diye düşünüyorum adını tam çıkaramasam da birazcık meybuza benzettim, bizim zamanımızda meybuzlar vardı onlardan alırdık hatta benim halam dondurmacıda çalışıyordu her gün falan getirirdi o zamanlar güzel zamanlardı çocukluğumuzun ve elimizdekilerin kıymetini bildiğimiz zamanlar
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAa, bu buzluğumuzu bayram yerine çeviren meşhur buz parmak dondurmalar! Ne zaman çocukluk anılarımda bir gezintiye çıksam aklıma ilk düşen şeylerden biri bu. Şimdilerde evde yapıp keyfini sürdüğüm lezzetlerden biri. 🤤 Renk renk, çeşit çeşit, o serinletici lezzet! 80'ler, 90'lar çocuklarının en tatlı hatıralarından biri bu dondurmacıklar. Sen de mutlaka bunlardan yiyenlerdensin, değil mi? Çocukluğunuzu kışkışlayan en tatlı şeylerden biri kesinlikle bu dondurmalardır. Çağlar değişse de çocukların tatlı aşkı hiç değişmiyor! 🍭🌞
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yemedim hiç buz diye annem izin vermezdi.
11 Yorumla- 1 ay
Bana da öyle
- m1 ay
Bizim zamanda bunun incesi vardı bu tarz değildi birde leblebi tozu sulu göz felan değişik zaman güzel zamanlardi
00 Yorumla - u1 ay
Yaşadığım yerde bir benzerini satıyorlardı. Paketin içi sıvı şeklinde, buzluğa koyunca ise dondurma gibi. Yalaması zevkliydi.
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu biraz çocukluğumun sonlarına doğru meşhur olmuştu yani o zamanlar çıkmıştı ama yedik tabii ki :D
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Annem çok kızardı buna... Ama yasak ya bende çok severdim 😂
01 Yorumla- 1 ay
Satan bir yer bulsam şu an bile yerim, görünce bile tadını hissettim ağzımda 😂.
00 Yorumla - 1 ay
Bütün aroması baştan eriyip sona buz kaldığını bile bile tekrar tekrar aldığım o lanetli şey...🥹
00 Yorumla - 1 ay
Çok guzeldi ya.
Bide bardakta olurdu vişneli favorimdi.00 Yorumla - 1 ay
Yok sanırım ama şimdiki çocuklarda bilmez bunu
00 Yorumla - 1 ay
Evet ben yemedim. Benim çocukluğumda yoktu bunlar. Bardak meybuz vardı. Ya da evde kendimiz yapardık
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Yedim ama böyle kaliteli değil de ince bir ambalajı vardı. Mavi olanı severdim tuttifrutti aromalı.
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ortaokulda çok yerdim ya
00 Yorumlakolaliyi çok severdimm ama bir zaman sonra direk buz tadı geliyordu o yüzden yemeyi birakmistim
01 Yorumla- 1 ay
Daha tatlı şeyler vardı öfkdnd
07 Yorumla- 1 ay
bilmem abim veriyordu bana hep aklıma gelmiyor ncockc
- 1 ay
hayır ya unutmak ıstemedıgım şeyler var
- 1 ay
ha gerek yok ztn unutmam mersi ndkdk
- 1 ay
burada hala var. Bu yaşımda hala yiyorum.
10 Yorumla - 1 ay
ayy kac kere yiyip hasta oldum annem kiziyodu
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hala daha kizimla severiz 🥰
00 Yorumla- 1 ay
Evet yedim tanesi de 25 krştu şimdi almıyorum ama
00 Yorumla - 1 ay
Ne o meybuz mu?
00 Yorumla Yerdim ve adı galiba meybuz falandı
00 Yorumla- 1 ay
Ben, yemedim🥺
00 Yorumla - u1 ay
yedim ben evet
00 Yorumla - 1 ay
Bütün param buna giderdi
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 554 cevap paylaştı. Mahalle bakkalarında görünce alıyorum hala
00 Yorumla- 1 ay
Bence yoktur diye düşünüyorum
00 Yorumla - 1 ay
Hakikatten noldu bunlara..
04 Yorumla- 1 ay
Meybuzmuydu neydi adı
Bunlar çok iyidi yaaa.
00 Yorumla- 1 ay
Bu ne looow
00 Yorumla - 1 ay
Çok yerdim
00 Yorumla - 1 ay