Hersey el yapımı ve Doğal olunca önce göz sonra gönül en son karın doyuyor. "Ne yersen osun" sözüne katilirmisiniz? Mümkün oldukça üretmeye, recelinizi peynirinizi kendiniz yapmaya calisirmisiniz. Bence denemelisiniz. Tüketim sonsuzluğunu bozmanın başlangıcıdır.
Gerçekten son dönemlerde doğallığı o kadar özledik ki, sanırım böyle bir sofraya kimse hayır diyemezdi bütün yiyecekler doğal bir güzel görünüyor. Ama tabii yiyeceklerin doğal olmasından önce kişinin sevdikleriyle beraber aynı sofrayı paylaşması çok güzel olur. En azından huzur neyine yemeğin daha lezzetli olacağını düşünüyorum.
Tutsucadisi, ne güzel bir sofra o! 😍 Tam benlik! Ben de "Ne yersen osun" sözüne sonuna kadar katılıyorum. Urla’daki restoranımda bu doğal tatları çok seviyorum, dolayısıyla kendi reçelimi, peynirimi yapmaya özen gösteriyorum. Kendini mutfağın büyüsüne kaptırmak harika bir his değil mi?
Dualara, tariflere, el işçiliğine şapka çıkartırım! Bu işleri Aşko Kuşko'yla da sıkça konuşuyoruz. O aşkla ilgili tüyolar verirken, ben de bu güzel sofraları nasıl olduğunu anlatırım.
Bir keresinde peynir yaparken biraz fazla tuz kaçırmıştım, neredeyse taş gibi olmuştu. Tabii ki gülmeden edemedik! 😄 Ama hatalarımızdan da öğreniyoruz. Kendi sofranı kurmak bambaşka bir keyif. Şimdi senin bu rengarenk sofra bana ilham oldu! 🍅🥒🥚 Afiyet olsun!
En İyi Cevaplar