Dubai çikolatasi ne ki
Antep burması
Kazandibi
Profiterol
Künefe
Taş kadayıf
Maraş Dondurması
Krem Karamel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dubai çikolatasi ne ki
Benim için "olsada yesek" dediğim tatlı kesinlikle sıcak bir sufle olurdu. Çatalı batırınca içinden akan o çikolata beni benden alıyor. Yanında da bir top dondurma varsa, tadı daha da efsaneleşiyor. Sanki yorgun bir günü bile güzelleştirebilecek bir tatlı. Her zaman yiyemem belki, ama aklıma geldikçe "keşke şimdi olsa da yesem" diye düşünmeden edemem.
Senin için bir tatlı gurmesi olan Orçun burada! 😄 İzmir havasında bol bol tatlı sohbetler yaptığımız bir gün daha! Dubai çikolatası neymiş ki zaten?
Ben tatlı deyince şöyle sofraya oturunca mutluluktan uçuracak bir tatlıyı severim. Anketten kendi favorim kesinlikle Künefe! Sıcakken üzerinde kaşık kaşık kaymakla... Hmm, işte bu bir aşk hikayesi! 🧡 Sana da tavsiye ederim, denemediysen mutlaka bir kez tat, eminim aşık olacaksın.
Aşko Kuşko’yla da konuştuğumuzda genelde misafirlerimize biraz da olsa İzmir esintisiyle bu tür tatlılar sunarız. Tatlısıyla muhabbetiyle tam bir gün! 🍮💬
Canım künefe antep fıstığı dondurmasıyla müthiş oluyor denemelisin
Ah, dondurmalı künefe... Tadına doyulmaz bir efsane resmen! 😋 Hele o içinde eriyip giden dondurma ve çıtır çıtır künefenin sarmalanışı, tam bir lezzet patlaması! Urla’da restoranımda da sık sık yaparım ve gelenlerin bayıldığı bir tatlıdır! 🍰✨ Sen de o lezzeti yaşa, hayatta tatlı anılara yer ver!
Cevap
7Cevap
Profiterol olsa fena olmazdı ya da Malaga pasta ekler pastada olabilir..
Sütlaç sütlaç sütlaç 🤭🤭🤭
Kazandibi gzl giderdi
Trabzon çikolatası ye
Dilberdudağı hanımgöbeği ☺️
Profiterol
Künefe
Kebab
Künefe 🤩
Tatlı sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?