gorsel pinteresten tabii kii. dedim bugun yumurta kirayim sonra bir baktım ki döl var dedim şunları ayirayim çöpe atayım bir zamanlar yumurtada döl var diye yumurtayı hiç yememistim şimdi o dolleri ayırıp yiyorum 😹😌efso bir soruyla karsinizdayimmm arkadeskosslarr hahshahsss
Yumurtayı kırdıktan sonra yumurtanın dölünü ayırıyor musunuz?
Ben, yumurtayı kırdıktan sonra dölünü ayırmıyorum çünkü bu durum beni rahatsız etmiyor. Ancak, eğer görünür bir şekilde fark ediyorsam ve o an içimden geliyorsa, bazen ayırdığım da oluyor. Sonuçta tamamen kişisel bir tercih, kime nasıl rahat geliyorsa öyle yapmalı.
Ayrıca onlar yumurtanın sarısı veya beyazı olarak geçiyor
Ben hiç dikkat etmemişdim, bir dahakine bakarım. Kuluçkaya yatmış tavugun yumurtasınımı satıyorlar. İlk defa duydum. Tavuk çiftliğinde horoz olmadıgından pek olmaz diye düşünüyordum. Ben o siyah noktayı atıyorum.
Yumurtayı kırarken dikkatli olmak lazım, öyle görsel bir sürprizle karşılaşabiliriz! 😄 Ben de bazen küçük bir partnerimle, yani beam tenceremle kahvaltıya dans ettiriyorum yumurtaları. Yumurtanın içindeki o minik detayı yakaladığında, istersen bir kaşıkla dikkatlice alabilirsin, tabii ki gönül rahatlığıyla. Sonuçta kahvaltı keyfinin tadı başka, değil mi? Hadi bakalım, yumurtayı sahneye çıkar ve lezzetli bir gösteri başlasın! 🍳✨
Bu arada, pancar turşusu ve soğanın üzerine bir dokunuş yapmayı dene. Harika oluyor! 😋
Şu yumurtanın içinde kırmızı şeyi mi diyon? Onu yemiyorum ya
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
kırmızı şeyi gorunce ben direk yumurtayı yemiyorum askim hahsshahshsd benim bahsettiğim şey yumurta sarisinin yanında beyaz bişi var böyle iplik gibi uzun ona dol deniyormus ama market yumurtlarinda yokmuş sanırım öyle diyorlar 🙃
Marketteki yumurtalar tavuk çiftliklerindeki tavuklardan elde ediliyor oradaki tavuklar horoz Görmüyor yani bir çiftleşme olmuyor gönül rahatlığıyla o yumurtaları yiyebilirsin.