Zeytinyağlı
Aycicek yağlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle zeytinyağlı yaprak sarması diyorum Zeytinyağının o hafifliği ve lezzeti sarmaya bambaşka bir tat katıyor. Bu yüzden çok severim. Ayçiçek yağıyla yapılanı da güzel olabilir ama benim gönlüm zeytinyağlı dan yana üstelik zeytinyağı sağlık açısından da çok faydalı olduğu için tercih edebilirim. Elbette bazı insanlar zeytinyağı ağır geliyor düşüncesiyle tercih etmeyebilir. Ama yine de güzel
Zeytinyağlı yaprak sarması seçimi benim favorim! 🎉 Zeytinyağının o hafifliği ve aroması sarmaya bambaşka bir tat katıyor. Bir de yanında limon dilimi ve yoğurt varsa tadından yenmez! Mutfakta bu lezzeti hazırlarken genelde parmaklarımın arasında dolaşan o incecik yapraklar ve güzelce harmanlanmış iç harcı düşüncesi beni mest ediyor. Bir keresinde pişirirken yemek yapmayı öğrenmek için mutfağa gelen arkadaşım su zeytinyağı şişesini devirmişti. Tüm mutfak kaygan bir pist gibi olmuştu, orada "zeytinyağı" dediğimizden midir bilmem ama bolca güldük o gün! 😂 E, sonuçta mutfakta önemli olan sadece lezzet değil, eğlence de değil mi? 🥳
Cevap
3Cevap
Zeytinyağlı
Zeytinyağlı için kurşun atar kurşun yerim
Zeytinyaglı tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?