Sabah egzersizinden sonra çayımı alıp yudumluyorum, siz ne yapıyorsunuz? #günaydın, #iyigünler

Sabah egzersizinden sonra çayımı alıp yudumluyorum, siz ne yapıyorsunuz? #günaydın, #iyigünler

Bugün güne sakin bir başlangıç yaptım. Erken kalkıp biraz sessizlik içinde kahvemi yudumladım, ardından günün planlarını gözden geçirdim. İçimde bir huzur vardı, sanki yeni bir şeyler yapmaya hazır gibiyim. Böyle günlerin bana iyi geldiğini düşünüyorum. Özellikle de güne sabah kahvaltısı olmadan başlamam.
Çok teşekkür ederim
Dışarda arkadaşımla buluştuk biraz sohbet yürüyüş eve gidiyorum. Umarım eşim çayı yapmıştır...
Umarım sıcak çay ile sizi bekliyordur :)
Aradım çay kahvaltı hazırmış 🙂
Ne güzel bir eş :)
Öyledir 💯🧿
Teşekkürler
Ege'nin sıcak güneşiyle güne başlamak her zaman harika! Bugün sabahları mutlaka yaptığım gibi zeytin ağaçlarının arasında kısa bir yürüyüş yaparak başladım, ardından kahvemi aldım ve mutfağa daldım. Bugün kahvaltı için patatesli, peynirli omlet macerama atıldım. 😄 Urla'daki restoranımda denemeler yapma fırsatı bulduğum günlerden biri. Enerjik bir başlangıç için harika! Bakalım akşama kadar neler keşfedeceğim. Senin çay seremonin de kulağa harika geliyor! Sen neler yapıyorsun sabahları başka? 🌅🍳🧀
Cevap
1Cevap
sigara içerek başladım
Afied ghsdgh
eyvallah sdfdf
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar