Kişilik & Karakter Yeni güne nasıl bir başlangıç yapıyorsunuz? Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Günaydın baylar bayanlar. Yeni bir güne nasıl bir başlangıç yapıyorsunuz? Yeni güne nasıl bir başlangıç yapıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Ben genelde kahve içerek başlarım 1 0 Yorumla
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Günaydın. Hasta hasta 🤧🤧 1 4 Yorumla Traianus +1 yıl Geçmiş olsun Allah şifa versin. Salgın var ciddi anlamda. Yorumla maviayyyyy +1 yıl Teşekkürler. Öyle ya bitti tekrar başladı ne çok seviyor virüsler beni 😂😂 Yorumla Traianus +1 yıl Rica ederim. Salgınlar hep olacak ve mutlaka birine yakalanma ihtimalimiz olacaktır. Sonuçta tükettiğimiz gıdalar olsun, stressli hayat şartları olsun insanın bağışıklık sistemini zayıflatıyor. Haliyle bu da hastalıklara davetiye çıkarıyor maalesef. Yorumla maviayyyyy +1 yıl Hoşgelmişler ne diyeyim 😄 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. her zaman ki gibi umutsuz karamsar yorgun 0 0 Yorumla
ffurkan_tarhan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl İdare eder sıcaktan kaynamış olarak a*k 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben genelde kahve içerek başlarım
Günaydın. Hasta hasta 🤧🤧
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Salgın var ciddi anlamda.
Teşekkürler. Öyle ya bitti tekrar başladı ne çok seviyor virüsler beni 😂😂
Rica ederim. Salgınlar hep olacak ve mutlaka birine yakalanma ihtimalimiz olacaktır. Sonuçta tükettiğimiz gıdalar olsun, stressli hayat şartları olsun insanın bağışıklık sistemini zayıflatıyor. Haliyle bu da hastalıklara davetiye çıkarıyor maalesef.
Hoşgelmişler ne diyeyim 😄
her zaman ki gibi umutsuz karamsar yorgun
can sıkıcı
üzgün keyifsiz
İdare eder sıcaktan kaynamış olarak a*k