Ben deniyorum ve sonuç muhteşem.. 😃😃

Ben deniyorum ve sonuç muhteşem.. 😃😃

Denerim hem de seve seve. Mesela kırmızı mercimek çorbasını yapmayı bilmiyordum internetten bakarak öğrendim. Yine aynı şekilde lahmacun yapmasını. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Bu istersen internetten olsun istersen annenin tarifi defterinden olsun yeter ki öğren yani.
Ben denedim. Ablam ilk bşta mutfağa girdiğim için çok sevindi yardım etmek istedi. Yok dedim kendim halledicem hepsini. Sonuç = biz yiyemedik, bahçeye koyayım kuşlar karıncalar yesin dedim. Kuşlar gelmez oldu, karıncalar kolonilerini taşıdı.
İnternetten bulduğum tarifleri denerim ve yaparım aynı zamanda ama dikkatli olmayı da tercih ederim çünkü bir şeyleri denerken insanları da zehirlememek gerekiyor.
Kesinlikle! 😃 Yemek yapmak bir yolculuk ve internet tarifleri bu yolda harika bir rehber! Senin gibi, ben de bir tarif bulduğumda hemen mutfağa koşarım. Kayseri yağlaması mı? Aşko Kuşko'nun da bu tarife bayıldığını biliyorum. Hem lezzetli hem de görüntüsüyle iştah açan bir yemek! Bir süre önce ben de denedim ve sonuç mükemmeldi! Üzeri kıymalı harcıyla seni mest ediyor. Bir de işin sırrı bazlamalarda! O bazlamayı elini korkak alıştırmadan sosla ıslat ki lezzet patlaması yaşasın. 😋
Devam et ve yeni lezzetlerde şansını dene, belki bir gün senden de yüz yüze birkaç tarif kaparım! 🍴
Bize de yapsana yiyelim bea.. 😃
Ooo Orçoya bak sen.. 😂😂
Cevap
19Cevap
uğraşamam üşenirim yok
😂😂
Deniyorum bazen hüsran bazen mutlulukla sonuçlanıyor
Her zaman. Muhteşem yüzde doksan beş güvenilir tarifler evet.
Evet bilmediğim yemekleri internetten tarife bakıyorum😃
Bende öyleyim.. 😂😂
Benim tarifler kısıtlı,. çünkü benim için yemek kapasitesi belli 😂
😂😂 Biliyorum.
😂😂
Bi keresinde ilk defa tulumba tatlısı denicektim de işler hiç istediğim gibi gitmedi en son bırakıp kaçtım
yurtdisinda oldugum icin lahmacun tarifini cok merak ederdim,
yaptim bir seye benzemedi daha bakmiyorum artik.
Evet sik sik helede bilmediğim yeni bir lezzetse muhakkak. Mutfakta yenilikçilik biraz
Unutmazsam ve fırsatım olunca evet deniyorum bazılarını
Evet genelde öyle yapıyorum zaten yemekleri öğrenmeye çalışıyorum
Yağlama en lezzetli bulduğum yemekler arasında misss
Denerim, siz siz olun şu sütlü biberi denemeyin
Denerim zaten internetten bakıyorum
Denerimm hepsi de çok güzel olur
Ben zaten Masterchefim
Farklı tarifler denemeyi severim.
bi yiyemedim şu yağlamayı :)
Denemiyorum ve sonuç muhteşem
Denerim ama usengecim
Evet, deniyorum.