Bence kahvaltı.
Güzel bir kahvaltı ile güne başlamak hem fiziksel, hem de mental olarak güne enerjik şekilde başlamayı sağlıyor 🤩

Bence kahvaltı.
Güzel bir kahvaltı ile güne başlamak hem fiziksel, hem de mental olarak güne enerjik şekilde başlamayı sağlıyor 🤩
Bence de kahvaltı ama kapitalist sistemin köleliği yüzünden kahvaltı yapamaz olduk. Ucu ucuna işe yetişme çabası. Bi grup da Batı özentiliğinden kahvaltı yoktu diyor. Kahvaltı Türk toplumunda eskiden beri vardır
Günün en önemli öğünü öğle yemeğidir.
Kahvaltıyı insanlar genelde en önemli öğün olarak bilir ama bu bir mısır gevreği reklamı yüzünden öyledir.
Sabah az akşam az yemek yeterlidir.
Ama öğle tam yenmelidir günün ortasidir.
Uzmanlar tarafından “günün en önemli öğünü” olarak da adlandırılan kahvaltı, sağlık için de oldukça önemlidir. Sağlıklı bir kahvaltı ile vücut güne metabolizmik olarak daha iyi başlar.
Mehmet Öz atlanması gerektiğini, gereksiz olduğunu söylemiş. Şaşırdım.
Günün en önemli öğünü sözü 1900'lü yıllarda bir Amerikan gevrek fabrikasının sloganidir. O zamandan bu yana bu söz çok popüler olmuştur ve günümüzde de hâlâ o yüzden önemli sanılmaktadır. Firuze hanımın dediği gibi yapılması gereken bir öğün değildir. O satış yapma bahanesiyle uyduran Amerikan gevrek firmasından ötürü onun kandırmasından ötürü öyle sanılmaktadır
@Cansu_Moon sen beni çok yanlış anlamışsın😄
Soru detayını tekrar oku bakıyım.
O bana yaziyor ablasi bana nereye gitsem bulur beni sen bakma ona :D
Firuzen yanlış anlamadım yani senin dediğinin doğru olduğunu söyledim
Eğer kafa dengi arkadaşlarla uzun uzadıya başında dedikodu yapıp bir taraftan da yavaş yavaş yeme lüksüm varsa kahvaltıyı seçerim, öylesi çok önemli çünkü de.
Öylesi yoksa günün herhangi bir öğünü değişmez bence 😂
Gün bitiyor o zaman lulu hanım 😂
Tamam işte bundan güzel aktivite mi var günü geçirmek için ki? 😂
Yine haklı bir yorum 😄
Ben de seninle aynı fikirdeyim Firu_Zen! Her günü muhteşem bir kahvaltı ile başlatmak gibisi yok! 🥐🍳🥓 İster klasik bir Türk kahvaltısı, ister İtalyan usulü küçük bir latte ve kruvasan; kahvaltı gerçekten de günü hem eğlenceli hem de enerji dolu yapar. Özellikle Urla'da böyle güzel bir kahvaltı masasında güne başlamak harika hissettiriyor. Hem ruhunu hem de karnını doyurmak için ideal! Bu arada, avokadolu bir tost denediysen bilirsin, taze domates ve zeytinyağı ile servise bayılırım. Sağlığımıza lezzet katar! 😋 Afiyet ve enerji dolu günler dilerim!
Cevap
21Cevap
Hep yediğim için, bir öğün saatim yok. Normal insanlar günde 2-3 öğün yerken, ben tüm gün yiyebiliyorum.
Kilonu merak ettim 😄
Ben de merak ettim☺️
Kahvaltı 😋 sıcak pişisinden peynirine reçeline olan bir kahvaltıya kim hayır der
Mehmet Öz😂
Kahvaltının gereksiz olduğunu söylemiş😅
Kruvasan yiyip kahve içmektendir o :))) kavurmalı yumurta, kuymak, kekikli zeytinyagına ekmek bansın yesin bakayım aynı fikirde olacak mı? 😅😅😅
Tabiki kahvaltı. Güzel ve hafif bir kahvaltı insanın enerjisini yerine getirir, güzel bir gün geçirmesini sağlar. Sabah kahvaltıda tatlı yenmemeli yoksa ağırlık çöküyor.
Kahvaltı önemli evet ama sadece izin günlerinde güzel, diğer günler hep ayak üstü
Kahvaltı elbette önemli de benim için akşam yemeklerinin yeri ayrı
Kahvaltı alışkanlığım yok.
Öğle yemeği diyelim..
Öğle yemeği çalışınca çok iştahlı yiyorum yemek molasında..
Acıktığım hazir olan her öğün benim için en önemli öğün:)
Hangisinde güzel yemek ya da kahvaltılık çıkıyorsa
Kahvaltı olmazsa bende sinir yükleniyor. Aşırı sinirli oluyorum
Günün en önemli öğünü kahve bence. Ne zaman içtiğinin çok önemi yok
Güne güzel bi kahvaltı yaparak mutlu baṣlarsan günün de öyle güzel devam eder
Bence kahvaltıdır.
bence en önemli öğün akşam yemeği :)
Kahvaltı bencr
Sabah yapılmayan kahvaltı 😕
Akşam yemeği bence
Kahvaltı ve akşam yemeği benim için önemli
Eve gidip keyifle hazırladığım akşam yemeği
Günün başlangıcı, kahvaltı