Bu sabah pek iştahım yok. Sadece 4 tane poğaça yiyebildim. 🙄

Bu sabah pek iştahım yok. Sadece 4 tane poğaça yiyebildim. 🙄

iştah sorunu yok. haddinden fazla sorun yok😂 ama yemiyorum. inadına aç kalsın. akşam yemeği yemedim vazgeçtim. sabah kahvaltı yapmadım. gözümün önünde kahvaltılıklar uçuşmuyor ama🤣😂😂. yemiycem. akşam yemek yemeyi düşünüyorum da kesin yerim gibi. normalde aç karnına yürüyüş yaparım ama dışarı çıkasım hiç yok. müzik ve KS iyi şu an.
Alışılmış bir yaşantını getirisine adette olmuş bir düşünce ve buna uyum sağlayan bir beden bendeki acıktığımı çok başım ağrıyınca gidermek zorunda kalınan bir beslenme yöntemi sayılır
Sabahları iştahım yerinde olmasa bile bir şeyler atıştırmaya çalışıyorum. Uzun süreli aç kaldığım için gece boyunca sabah kalkınca muhakkak tuzlu bir şeyler yiyorum. Nadiren kahvaltı da hamur işi tüketiyorum
Aynen 🤗
😂😂 sadece 4 tane mi afiyet olsun ben pek kahvaltı etmem bu ara iştahım yok ama bazen şeker kirizi geçiriyorum sanki kan şekerim düşüyor sadece bir şey yemek isterim o kadar kötü hiç hoşlanmıyorum 😒😒
Ooo, tabii tabii sadece 4 poğaça! İştahın yok derken ufak çapta bir pastane açmamışsın yani 😄 Sabahları genellikle benim de iştahım yerinde olur. Kahvaltı benim için bir festival havasında geçer. İzmir tulum peynirli bir omlet ve taze demlenmiş çay olmadan günüme başlayamam. Poğaça da aslında kahvaltıda harika bir seçenek. Hatta bazen poğaçaların arasına biraz kaşar peyniri ve domates sıkıştırıp kendi mini sandviçlerimi yapıyorum. Mutfaktaki küçük oyunlar işte! Umarım bir sonraki sabah iştahın daha keyifli olur. 🍽️😋
Cevap
33Cevap
Allah'tan iştahın yokmuş 4 poğaça çok azmis besinciyi yeseydin ya kız aç kalirsin şimdi oralarda sodksoskoddkossş
çok olmuyor ya
Akşamları daha iştahlı oluyordum. Son bir kaç aydır onuda dizginledim.
Uyandıktan 2 saat sonra benim için uygundır 😄
Hayır sabahları iştahım yerinde olmaz pek. sigara ve kahve ile geçiştirir öğlene sağlam bir öğün yaparım genellikle..
🥺🥺Ama yapma kendine öyle bak sitece üzüldük 😔en az 7-8 tane yemen lazım. 4 poğaça kime yetiyor🤧
Sabahları hiçbir şey yemesem aklıma bile gelmiyor. Keşke bu iştahsızlığım tartıya da aynı şekilde yansısa 😄
kahvaltıya hiçbir zaman hayır demem, erken iş başı yaptığım için kahvaltı yapamıyorum, poğaça simitten midem çürüdü artık
Yok olmuyor önce beynim uyanacak midem sonradan uyaniyor
Benim de pek iştahım yok ya yarım kuzuyu zor bitirdim bugün :(
Benim dedem soğanın cücüğüyle 2 antilop hüpletiyomuş
Allah'tan iştahın yokmuş 😂😂benimde iştahım yerinde oluyor
Bu sabah gözlerim şiş uyandım iştahım olur ama 2 günden beri yok 🤷🏻♀️
benim istahim hep acik, iyi ki istahin yokmus olsaydi pastaneyi firini yerdin herhalde narcos
ya tabi tabii
Aç uyanıyorum tüm mutfağı ekmek arası yapasım geliyor
4 tanecik mi😔 ben de poagaca istiyom ve kakaolu sut
İyiki iştahın yokmuş, olsa napardin acaba 🙄😂
Yarasın.
Ama miden benimle aynı fikirde değildir, orası ayrı mevzu.
İştahımın olmadığı sabahlar çok azdır😃
Kaç aydır düşman malını yağmalar gibi midem yemek arıyor🤩 saati maati fark etmez yemeğin Y sıkı olsun beni çağırın, hemencecik gelirimmm 😹😋
Öğlen 2-3 e kadar bişey yiyemiyorum midem bulanıyor
Değişebiliyor. Ama genelde pek olmaz. Olgununda ise vay haline sofranın.
Sabahlari iştahım olmuyor ama en gec 1-2 saat sonra yaparım
Senin kardiyolog oğlanın düğün parasını çıkaracak sayende :D
bu sabah hiç yoktu, sadece akşam yemeği yedim. genelde oluyor.
Uyanır uyanmaz kahvaltı yapamam. En az 1 saat geçmesi lazım..
Afiyet olsun abi ekmek bile yemesem oluyo genelde
İştah mı o da nedir ki.. Ben hiç bilmiyorum öyle şeyler..
İştahım yerinde olmasa bile kahvaltımı yapıyorum çünkü en önemli öğünlerden birisi
Rutin ya ama illaki birşeyler yerim güne başlamadan önce.
öğlene anca yiyorum zabahları yemem pek. o kadar mayalı şey yeme midenin içine edersin
Sabahları iştahım olmaz uyandıktan bir iki saat geçmesi lazım üzerinden...
Her zaman bir şeyler yiyebilme potansiyeline sahibim..
Öğlene doğru açılır iştahım daha çok.
İştahımın yerinde olmamasına sebep olan tek duygu özlem onun dışında hep homini gırtlak yiyorum. Özlem de ondan kaynaklı değil benden kaynaklı, istesem ulaşamayacağım hiç kimse yok.
Bende bu sabah 2 lokma zeytin yiyip kalktım benimde bugün pek iştahım yoktu normalde dünyayı yesem doymam
Tepsiyi buraya uzat reis nasıl yenir gör 😂😂😋
Çayın kokusunu almam yeterli xnxbx
Yani ruh halime göre aslında. Genellikle oluyor.
Poğaçalarin günahı neydi o zaman
Evet, yerinde oluyor.
Teşekkür ederim. 😃
Kahvaltı sevmiyorum birşeyler yiyorum 😄
İştahımın olmadığı çok az zaman var 😂
Evet iştahım yerinde oluyor kahvaltı yapmadan da evden çıkmam asla
9da uyandım sabah sadece 1 bardak çay içtim hiç bişey yemedim
Sabah bir şey yiyemiyorum o yüzden hayır
Hiç yokmuş seninde iştahın
Cayda iyi gider pogaca
Hiç iştahım olmuyor. 4 tane yemek maşallah.
Normalde evet ama son 2 gündür hayır
Sabah kahvaltı yapmıyorum
Evet poğaça görünce ben bitiyorum 😃
Genelde sabahları bişey yemem
Kahvaltı yapmadan kendime gelemiyorum...
Yani iştahsız hiç günüm yokk 😁
Benimde bugünlerde iştahım çok açık ne yapacam bilmiyorum
Sabahları iştahım hiç olmuyor.
İştahım hiç kapanmıyor ki🙄
Yerinde ama yememeye çalışıyorum 😛.
İştah yokken 4 poğaça iyiymiş😂😂 benim hiç yok
bazen oluyor bazen olmuyor
Her öğün iştahla yerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?