Yeme & İçme Bir Trabzon’lu olarak Trabzon çikolatası yapacağım, merakla bekliyor musunuz? Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilirsiniz ki elim lezzetlidir yapmazsam ayıp olur fkdksmdmdnd Güncellemeler1 yıl Fındık koyacağım arkadaşlar Trabzondan getirttim Bir Trabzon’lu olarak Trabzon çikolatası yapacağım, merakla bekliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. beklerim evet 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. O neymiş kanka bana da yap 😋😋 of ya kanka keşke burada olsan :( 0 1 Yorumla Nesliççe 1 yıl Fıstık yerine fındıklı 🤤 keşke sen burada olsan hemşire olarak fjfkddk Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çıktı zaten, sanırım geç kaldın. 0 3 Yorumla Nesliççe 1 yıl Ben biraz geriden geliyorum doğru popüler kültürün çok kölesi değilim fndkms Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Kendinin farkında olmak. Alkışlar. Emoji koyamıyorum pcden. Ben de geri kalmış sayılabilirim:) Yorumla Nesliççe 1 yıl Y kuşağında normaldir bırakalım da z kuşağı ileri doğru koşsun dursun😂 Yorumla
KışYağmuru Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İçine hamsi mi atacaksın? 0 1 Yorumla Nesliççe 1 yıl Yokk palamut Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arasına hamsi mi koyacaksın 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hamsi koy içine 0 2 Yorumla Nesliççe 1 yıl Bak bu çok iii bi fikiiir hamsi aromalı kadayıf kıtırlı fıstık notalı fjdkdkdj Yorumla Nesliççe 1 yıl Fındık* pardon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
beklerim evet
O neymiş kanka bana da yap 😋😋 of ya kanka keşke burada olsan :(
Fıstık yerine fındıklı 🤤 keşke sen burada olsan hemşire olarak fjfkddk
Çıktı zaten, sanırım geç kaldın.
Ben biraz geriden geliyorum doğru popüler kültürün çok kölesi değilim fndkms
Kendinin farkında olmak. Alkışlar. Emoji koyamıyorum pcden. Ben de geri kalmış sayılabilirim:)
Y kuşağında normaldir bırakalım da z kuşağı ileri doğru koşsun dursun😂
İçine hamsi mi atacaksın?
Yokk palamut
Arasına hamsi mi koyacaksın
Hamsi koy içine
Bak bu çok iii bi fikiiir hamsi aromalı kadayıf kıtırlı fıstık notalı fjdkdkdj
Fındık* pardon
Yapta yiyelim
İçine hamsi koy