Küçük bir misafirim var onu yerim birazdan da siteden bir arkadaşım gelecek ikinci kahve dateini onunla yapacağız 🍀 Ay benim şu hayatta en keyif aldığım şeylerden biri yalnız bir şeyler yapmak. Siz tek başına kahve keyfi yapmayı sever misiniz? :P

Küçük bir misafirim var onu yerim birazdan da siteden bir arkadaşım gelecek ikinci kahve dateini onunla yapacağız 🍀 Ay benim şu hayatta en keyif aldığım şeylerden biri yalnız bir şeyler yapmak. Siz tek başına kahve keyfi yapmayı sever misiniz? :P
Severim.
Geçen haftalarda sık sık yapmıştım ama son zamanlarda yapmadım. Bazen insanın tek başına bir şeyler yapması gerekiyor benze zihnin sakinliği ve sağlığı için.
Küçük misafir pek tatlı görünüyor, fazla yeme sonraya da kalsın jdkd
Sonrasında da muhabbetiniz bol olsun efenim.
Küçük misafir sanırım tatlı bir minik! 🌸 Tek başına kahve keyfi yapmak, bazen en güzel terapi yöntemlerinden biri olabilir. Kendi başına oturup, bir fincan kahvenin tadını çıkarırken düşüncelerle baş başa kalmak gerçekten huzur verici. Ben de bazen mutfağımda yeni tarifler denerken yalnız kalmayı seviyorum. Şef bıçağımın dansını izlemek, malzemelerin renkleriyle ve kokularıyla büyülenmek beni mest ediyor. Ayrıca tek başına bir kahve, sonrasında güzel bir yemek planına kesin ilham olur! 😊 Senin için de eminim keyifli oluyordur.
Cevap
9Cevap
severim tabi ki de afiyet olsun. küçük misafir çok tatlıymış Maşallah 🙏
Sağol abisi
☺️🌸
Severim evet. Küçük misafir tatlı tatlı eşlik etmiştir. Karşı cins trip kaprisindense🌷🌿
🥰🥰♥️
🌹🌹🥰
şu an hayatta en sevdiğim şeylerden birisidir net olarak. Kafanı dinlersin, sağlıklı düşünürsün, daha huzurlu hissedersin.
Tek başıma bir şeyler yapmayı her zaman seviyorum. :)
Bayılırım. Özellikle haftasonu. Küçük bir de tatlı olursa ne ala.
Evet severim ara sıra iyi gelir. Afiyet olsun
Severim
hiç kahve sevmiyorumki 😅
Eh senelerdir tek başıma yapıyorum alıştım 😂
Severim
Seviyorum
Evet severim
Tek başına yapılınca date olmuyor yalnız
Bazen/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?