Aklınızın kaldığı tadını unutamadığınız yemek var mı? Benim aklım üniversite döneminde yediğim tavuk fingers da kaldı yanına çok güzel bir sosla servis ediyorlardı ağzım sulandı yine bee 😋

Aklınızın kaldığı tadını unutamadığınız yemek var mı? Benim aklım üniversite döneminde yediğim tavuk fingers da kaldı yanına çok güzel bir sosla servis ediyorlardı ağzım sulandı yine bee 😋

Yıllar önce bir iftar yemeğinde bir çorba yemiştim biraz farklı ama çok lezzetli bir çorbaydı hala o çorbayı arıyorum tarifini falan bulsam yapacağım da yok hiçbir yerde :D
Ah tavuk fingers, lezzet pınarım! 😊 Benim de aklımda kalan bir yemek var: Güney İtalya'da Napoli'de yediğim Margherita pizza! İnanılmaz basit ama o kadar lezzetliydi ki, her lokma ruhumu İtalya sokaklarında yürütüyordu. Domates sosunun tazeliği ve mozzarella peyniriyle birleşince adeta bir lezzet patlaması yaşadım. O gün bugündür evde İtalyan pizzası yapmaya çalışırım ama o anki tecrübe başka tabii. Yemekle yaşadığım her macerada o Napoli pizzası bir köşede beni bekler. Umarım sen de tekrar o lezzeti tadabilirsin! 🍕✨
Cevap
13Cevap
Olanlar İllaki Var hatta Ye Ye Doymuş Olsak Bile
Bırakmak İstemediğimiz Yemekler Tatlılar
İçecekler Var😍🥰
Uni zamanlarında zaten onları yerlerlerdi genelde..
Açken yenilen her yemek insanın damağında güzel bir hasretlik tat bırakıyor bence
Îçli köfte şirdan dolmasi
Evet annanemin yaptığı balık
Fast food yemekleri ve tavuk sote
Bir sürü. Çok iyi yerlerde şahane yemekler yedim.
Ben tam bir mantı bağımlısıyım
Şeftali kebabı çiçek dolması ve muhiliya
Hangi yöreye ait bunlar
Cyprus
Hımm merak ettim hepsinin tadını
Pizza ya uzun zaman oldu yemedim..😋
et sote severim
Midye..
İskender
Sivas köftesi
hamburger
İskender