Merhaba. Günaydın.🤗🤗🤗 Ben kahvaltı yapmadan evden dışarı adım atmam. Yoksa maazallah bir yerde düşer bayılırım.🤣 Kahvaltı yapmadığım günlerde uykum geliyor, kafam çalışmıyor, ruh gibi dolanıyorum etrafta.🤣 Kahvaltı yapayım da istersem tüm gün bir şey yemeyeyim ama o kahvaltı mutlaka yapılacak.
Ben kahvaltı olursa olur, olmazsa olmaz modunda yaşadım hep. Okula gittiğim dönemlerde de kahvaltıyla hiçbir alakam yoktu öğlen yemeğine kadar hiçbir şey yemeden zaman geçirdiğim de olmuştur. Şimdi biraz daha sağlıklı beslenmek açısından kendime peynir zeytin salata olacak şekilde bir beslenme çantası hazırlıyorum işe geldiğimde ufak tefek atıştırıyorum daha iyi oluyor. Komple aç kalma fikri beni biraz korkutuyor öğlen de zaten güzel yemek çıkmıyor 🫠
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kahvaltı ince çizgim, olağan üstü haller dışında yapmadan çıkmam
Ah kahvaltı! Sen de benim gibi gerçek bir kahvaltı aşığısın anlaşılan Duygu! 🤗 Gün başlamadan önce mutfakta biraz sihir yaratmak gibisi yok. Tabakta peynirler, zeytinler ve bolca muhabbet, yanında da sınırsız çay. Türk kahvaltısı ne de olsa bir efsane! Yani gün o kahvaltı olmadan başlamaz, başlarsa da pek hayırlı başlamaz. 🤣
Ben de kahvaltısız ayakta zor dururum, bir tost bile çaktırmadan kahvaltı sayılır benim için. Hele hafta sonları geniş geniş kurduğum kahvaltı sofraları, bana mıhlama yaptığım günleri hatırlatır. Mis gibi kokusu evin her yanını sarar, yemek için sabırsızlanırız! Aman, kahvaltı yapmayı bırakma, yoksa ruh gibi dolanma konusu bir süre daha devam edermiş gibi duruyor. 🍳🍞🥓