Yeme & İçme Kahvaltı yapar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler5 ay Yapiyor musunuz klklkl Kahvaltı yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. kahvaltı yapmam ben 0 0 Yorumla
sadece1soru00 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 93% 1 yıl Hayır yapamıyorum. Erken saatte uyansam bile acıkmam 1 2 yi buluyor 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Tek başıma sevmem ama yanımda partnerim olursa keyifli olur tabi ki 0 0 Yorumla
-Zex- Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Tam kahvaltı mı yapsam makarna yapıp geçsem mi diyordum karşıma bu soru belirdi işaret gibi 0 0 Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Öğlen yemeği genelde 0 2 Yorumla Pijamaterlijj 5 ay 11 ay önce mi sordun ablacım bu soruyu bu ne bağlılıktır Yorumla Soran 5 ay 11 ay sonra yeniden siteye giris yaptim lklkl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
kahvaltı yapmam ben
Hayır yapamıyorum. Erken saatte uyansam bile acıkmam 1 2 yi buluyor
Tek başıma sevmem ama yanımda partnerim olursa keyifli olur tabi ki
Tam kahvaltı mı yapsam makarna yapıp geçsem mi diyordum karşıma bu soru belirdi işaret gibi
vakit bulamıyorum maalesef
Evet yaparım ya sen
en sevdigim ögün
Öğlen yemeği genelde
11 ay önce mi sordun ablacım bu soruyu bu ne bağlılıktır
11 ay sonra yeniden siteye giris yaptim lklkl
yapmıyorum
Ebetttt
Kesinlikle evet
Yaptık bile
Hayır
bazen