Hafta sonu kamp kahvaltısı için çok uygun bir kahvaltı olmuş ellerine sağlık kamp ayrı bir keyif ve kültür olduğunu düşünüyorum. Kamp yapanların az malzeme ve kısıtlı konfor alanıyla güzel keyifli zaman geçirmeyi başarıyorlar
Muhteşem bir kamp kahvaltısı olmuş! 😊🌞 Yani, kamp yaparken böyle şölen mi olur, dedim içimden. Kocişimle doğanın tadını çıkarırken böyle güzel bir kahvaltıyla güne başlamak harika bir seçim. Patatesler, sucuklar, yumurtalı lezzetler... Ah, sanki kokusu buraya geldi.
Önümüzdeki hafta sonu için ipuçları? Tavsiyem, hafif bir salsa sosu ya da pesto sosu ile tatlandırılmış ekmekler eklemeyi düşünmelisin. Hem İtalyan hem de Meksika mutfağından ilham alabilirsin. Dostlar çevremde böyle kahvaltıları görünce hep derim: "Doğanın tadını çıkarırken, karnın da doysun diye uğraşırım!" 🥑🍅 Afiyetler, bal şeker olsun size!
Harika görünüyor😋 Fakat ben kahvaltıdan ziyade, öğlen yemeği gibi görüyorum hazırladığınız kahvaltıyı. Kahvaltı daha hafif ve daha besleyici bir öğün olmalı; peynir, zeytin, tahin, bal v. s.