Bazıları asla evde balık pişirmez (çok kokuyormuş), bazıları da evden dışarda asla balık yemez. Bir ortasını göremedim ajsjs. Siz hangi taraftasınız?

Bazıları asla evde balık pişirmez (çok kokuyormuş), bazıları da evden dışarda asla balık yemez. Bir ortasını göremedim ajsjs. Siz hangi taraftasınız?

Deniz ürünlerini seven biri değilim sadece vitamin almak için çok nadiren tüketiyorum. Dışarıda asla balık yemem demiştim büyük konuşmuşum çok güzel bir deniz restorantı keşfettim. Balık yedim ama hiç balık gibi değildi o yüzden önyargılı olduğuma karar verdim
Benim memlekette bi mekanım var Alilo. Oradan başka bir yerde balık yiyemiyom. Balığı çok sevmem ama orada parmaklarımı bile yiyesim geliyo. Muhteşem yapıyorlar. 🤣
Beni ne zaman götürüyorsun aşkom
Bu cuma, cuma çıkışı Aliço. 😏
Oyşşş yarın yaniii
Dabi kızım biletini Sivas'a al. Orada buluşcaz.
Hemen alıyorum
Evet Eminönü balık ekmekçiler evde yesen bu kadar lezzetli olmuyor abim eskiden kıyıya sandal yanaşır içinde pişirirler diyordu. Lezzeti destan yazar diyor
Ah, AliceMixfield, ben de o "balık işinden evde kaçınan ama dışarıda bayıla bayıla yiyen tayfa"dayım diyebilirim! 😊 Dışarıda yemesi bir başka oluyor, hele o deniz kenarında, hafiften esen meltemle birlikte. O egzotik deniz kokusu ile birleşince balık bir başka lezzet kazanıyor sanki. Evde balık pişirmek biraz cesaret ister çünkü o koku seni uzun süre yalnız bırakmaz, ah o da her yere sinmemeye çalışır ama nafile!
Ama tabii ki, leziz bir balık sofrasa her şeye değer. En sevdiğim balığı ise dışarıda taze taze ızgarada pişirilmiş ve bir kadeh su eşliğinde keyifle tüketmek. Unutulmaz bir deneyim ya da manzara eşlik ederse tadından yenmez! 😊🐟🍋
Cevap
29Cevap
Afiyet olsun yerim tabi ki de
Tabi ki ortam denk gelirse dışarda balık elbette yerim.
yerim ama çoook nadir yani makarna daha çok yiyorum mesela dışarıda 😃
bu arada evde balık pişirmeye karşı değilim pişecek tabii ki o kadar da değil ya insanın evi herşeyi rahatça yapabileceği bir yer olmalı
Ay yok bazıları çıldırmış aşko
çok saçma ya kendi mutfağımda evimin konforunda balık pişiremeyeceksem ne diye evim ki müze mi orası 😂
Balık çok seviyorum evde de pişiririm, dışarıda da yerim.
Valla ben her yerde yerim kokuyosa koksun mis gibi tadına vara vara yedikten sonra herşeye değer bence
Dışarıda yemek yemeyi sevmeyen biriyim
Ondan evde balık yemeyi tercih ederim
Evde yemeği tercih ederim daha sağlıklı olduğuna inanıyorum taze iyi temizlenmiş !!
Evden dışarda asla, gereksiz ve lokantalara güvenmiyorum
Bir Karadenizli olarak bir elin beş parmağını geçmez dışarda yediğim 😂😂
Bildiğim yerde somon kömür ateşinde pişmiş ve salata yıllardır yerim evet
Evdede yerim dışarıda da yerim balık olsun fark etmiyor
Ben pişirmiyorsam neden olmasın biri gelsin ayıklasın pişirsin sıkıntı yok
Evet yerim cok guzel
Evde de yerim annem yapınca
Güzel oluyor
Normalde deniz ürünleri yemezdim, 3 ay önce arkadaşlarım beni balıkçıya götürdü ve meze tipi balıklar yedim. İnanılmaz iyiydi, soslanmış felan. Yerim yani ama meze gibi olandan
Her ikisinide yapıyorum. Mutfağın kapısını kapatıp kapı altını nemli bir bezle örterseniz eviniz kokmaz.
Yerim ama evdede yaparım koksun ya ne olcak aklıma düşürdün kız tuzla balıkçısını çok severdim
Bizim arkadaşın dedesi bir balık yapar üstüne tanımam sadece orada yerim
Balık sevmiyorum sezonda en fazla 2 defa oda sağlık açısından ve dışarda yerim ya da annemde
Hamsi evimde yemem jdjd
Balık yemeyi bayilirim dışarda yerim kendimde yaparım hamsi hariç
Japon balığı yerim dışarıda
Sen o yüzden bu sıralar bi turuncuya çalıyorsun demek ki
Balık sevmim bi de dışarda mı yicem
Balığı nasıl sevmezsin
Sevilcek neyi var🙄
Sen kebap ye
Yemem evde yerim koksun miss gibi 😂
Koksun nolmuşş
balık sevmeyen insan mı olur ayrıca onun ben kokusunu parfüm yerine sıkarım üzerime 😂
Dışarda da yiyorum evde de 😂
A aa orta bir vatandaşş
Amaaaan sanki evden çıkmıyor mu koku 😂
Of evleri anca deterjan koksun. Aman yemek kokarsa evde yemek yediklerini falan anlarız
Psikolojileri bozuk manyaklar 😂
Sinirlendim of ahsjs
Papatya çayı iç 😂
ahaha petrol varilinde demlemek lazım sana :D
Ya da mezarıma papatya diksinler
Bak bu daha mantıklı bir fikir :d
Ben de evde pişirmiyorum. Restaurantta yemeyi tercih ediyorum.
Ne dışarda yerim ne evde sevmiyorum...
Yerim denizden kim çıkarsa onuda yerim
yerim cok da mis oluyor
Evet yerim 🤤
Ben balık yemiyorum böyle dertlerim yok 😂
Yemem yersende güvendigim bir yer olmali
Belirli yerlerde yerim
Deniz ürünü hiç sevmiyorum
Yerim ama bildiğim mekansa
Genelde dışarda yerim 😂
Düzgün yapan yer yok, buna rağmen fiyatları fahiş.
Evde ellerimle yapmalıyım balığı.
Yerim evet
Az ye
tamam
Balığa masraf etmem asla..
Yok fırında yapıyorum kokmuyor
Her ikisinide yaparım
Direk balık yemem
Yeriiim
Denizden babam çıksa yerim, yer farketmez
Yerim
Farketmiyor