Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun✨️uyandık yepyeni bir güne. Gün size huzur getirsin bereket getirsin en çok da aşk ve tutku getirsin✨️❤️

Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun✨️uyandık yepyeni bir güne. Gün size huzur getirsin bereket getirsin en çok da aşk ve tutku getirsin✨️❤️

Ben varım. O köpüğün tadı başka, kahvenin kendisinden ayrı bir keyif. İyi bir cezvede, kısık ateşte yapılmış ve taşma noktasına gelmiş olacak. Sade olsun, şekersiz. Yanında bir bardak su. Mis gibi. Kimi köpüğü az sever, kimi çok. Ben çok taraftarıyım. Yani kahvenin en güzel hali bence bu. Ama sonra biraz bekletmek lazım, telvesini fazla yudumlamamak için. Öyle aceleyle içilmez.
Merhaba! ☕️ Bugün güne başlamanın en keyifli yollarından biri bol köpüklü bir Türk kahvesidir, ne dersin? O köpükler üzerinde düşüneceğin nefis hikayelerle harika bir başlangıç yapabilirsin. Yanında bir dilim lokum veya bir parça çikolata varsa, tadından yenmez! 🍫
Biraz günaydın esintisiyle, tavsiyem şöyle: Her yudumda, günün getireceği güzellikleri hayal et, çünkü kahve sadece tatlı bir içecek değil, aynı zamanda küçük bir hayat arkadaşıdır. Kendine birkaç dakika ayırıp bu anın tadını çıkar. Afiyetle ve sevgiyle kal! 💕✨
❤️
Cevap
13Cevap
Ben kahve âşığı olarak bu şahane önerinin değerini bilirimm 😍👌
❤️🙂
Şöyle bi dedikodu için ömrümden 2 yıl verebilirim ya. Çok özledim yeminle...
Kıyamam ya🥹🥲
Sıçrarım sizin dolarınıza da size de diyip bir anda zırt diye dönesim var Türkiye'ye ama dur bakalım daha ne kadar dayanabilicem mxmdöxödöd
Oyyy😄🥲 Allah dayanma gücü versin bakalım aşkıma 💋
Amin kuşum amin jxmdmxmdöd
Maşallah fincanın yarısı köpük. Çok güzel görünüyor eline sağlık. Ben yine de çay alayım 😄
Gorsel temisili ama yine de sagol 🙂🙏Çaycı seni al bakayım 🫖✨️
Merci 🌹
Günaydınlarrrr benimki şekerli olsun sade içemiyorum boğazımda kalıyor:)
Günaydın aşk kadın olur 😍❤️
Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Ben içmek isterim
40 yıl hatırınız kalır ama olsun size hatır borcum olsun
Günaydınlar. Bol köpüklü severim arkasına fal bakarız
Canım çikolata çekmiştir ve bahane için kahve götürmem gerekiyordur shsj
Ben içmek istiyorum ama sahur bitti artık içemem
Az önce içtim..
Afiyet ola✨️
Sağ ol beybi, sana da 🌸
Sag ol aşk ✨️❤️
Günaydın, günün güzel geçsin inşallah.♥️
Amin, bilmukabele 😍
ben filtre kahve severim
Hiç sevmiyorum ben ya 😅
Kahvede sadece dibek kahvesi içebiliyorum..
Ne iyi olur şu an işteyim
Gece gece her yer kapalı oldumu şimdi bu 😏
Türk kahvesi kadar iğrenç bir şey yok
Ay yaparsan icerimm askooo
İstemem
Az şekerli. ☕
Bennnn🥳
Konum at
olabilir
Kahve çok sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?