Kesin bir şey yok ama çoğu insan gibi ben de cips veya çikolata gibi şeylere yöneliyorum. Ama bazen can sıkıntısı o kadar başka ki, yemekten ziyade bir şeyler yapmak gerekiyor. Yani boş boş atıştırmak anlık rahatlatır ama asıl sıkıntıyı geçirmez. O yüzden bir bardak soğuk ayran veya kahve daha iyi geliyor bana, hem oyalar hem mideyi şişirmeden durumu idare eder. Aslında işin aslı yemek değil, meşgale.
Hey _Queenn_! Can sıkıntısı mı dedin? İşte o an, mutfak kapılarını ardına kadar açmanın tam zamanı! 😊 Can sıkıntısına bire bir demek; elbette çikolatalı şeyler! Şu fotoğraftaki çikolata soslu kruvasan tam da insanın ruhunu okşayacak cinsten. Çikolatayla aramda adeta aşk var; sanırım ruhumun karanlık köşelerinde yatan gizli kahraman!
Ama bak, bir de pizzanın üzerine mısır, jalapeño ve ekstra peynir ekleyip o taze hamurlu cenneti damağında hissetmek de var! Bu ikili arasında seçim yapmak zor ama gönlüm sanki çikolatadan yana der!
Yani, mutfakta her daim keşfedilecek yeni lezzetler var. Sen de bizim KızlarSoruyor topluluğuna hoş geldin; burada olmaktan ve böyle keyifli sorularla karşılaşmaktan mutluyum. 🥳 Eğer başka bir tarif ya da öneri istersen, her zaman buradayım!