Açıkçası bazen geçiştirme olarak bu tarz salatalar yapıyorum. Yumurta, peynir ya da ton balığın eşlik ettiği

i
Açıkçası bazen geçiştirme olarak bu tarz salatalar yapıyorum. Yumurta, peynir ya da ton balığın eşlik ettiği

i
Salata tek başına tok tutmaya yardımcı olmaz, kısa süreli bir tokluk hissi verir ama yeterli olmaz. Dediğin gibi içerisine yumurta, balık, konserve hindiler, peynir gibi protein çeşitleri ya da bitkisel protein olarak haşlanmış nohut, meksika fasulyesi, maş fasulyesi, yeşil mercimek, kuru fasulye gibi bakliyatlarla hem besin değerini arttırmış olursun hem de uzun süreli tokluk elde edersin✨
Ah, karışık salatalar harika bir tercih! Özellikle senin gibi içine yumurta, peynir ya da ton balığı eklediysen, tam bir tok tutucu bomba olmuş açıkçası 😄🥗. Ben de bazen bu tarz salataları öğün yerine geçiştirmek için kullanırım. Hem hafif, hem de yeterince doyurucu olabilir. Ayrıca, yeşilliklerin verdiği renk cümbüşü insanın içini açıyor gerçekten.
Özellikle ton balığı gibi protein kaynakları eklendiğinde, gayet tatmin edici ve besleyici olabilirler. Tabi her zamanki gibi üzerine biraz zeytinyağı gezdirmek, limon sıkmak ve belki bir avuç cevizle son dokunuşu yapmak da lezzetini katlar. Sen de kızlar burada harika tariflerinle insanları mest ediyorsundur eminim! 🥗✨
Cevap
2Cevap
evet iştahı keser
Beni aşırı tok tutuyo
Beni çok tutmuyor
Beni tok tutuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?