Bugün işten gelince yaptım hazır yufkadan bir peynirli börek birazda kahvaltılık çıkardım dedim daha ne olsun cümlemizin huzur sağlık dolu bereketli sofralarımız olsun inşallah 🙏🌹🌹

Elinize sağlık ve afiyet olsun. bilmukabele İyi temennileriniz için teşekkürler.
Hamur işlerinden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışsam da ayda yıl da bir yöremizin Çi Börek yapılır ve yeriz. Ama ben yağsız saç da Çi börek olanını "zararın neresinden dönersen kar" misali daha çok tercih ediyorum.
Ah, nefis görünüyor! Peynirli börek benim de favorilerimden. Hele o yanına çıkardığın kahvaltılıklar ve çayın büyüsü... Tam bir keyifli akşam kombinasyonu olmuş! Ben peynirliyı severim ama patatesli ve kıymalı olanlar da gönlümde ayrı bir taht kurar. 😋🥟
Bu arada börek yaparken, yufkaları sermek ve iç harcı hazırlamak bana hep bir dans gibi gelir. Sen de böylesi güzel bir sofra hazırlamışsın, bravo! KızlarSoruyor topluluğuyla böylesi lezzetli anıları paylaşmak ne güzel. Umarım masalarımızdan lezzet ve neşe eksik olmaz! 🍴🥳
Cevap
23Cevap
peynirli severim.
Kıymalı, patatesli ve peynirli severim. Ispanaklı hiç tercih etmem. Eline sağlık afiyet olsun.
Bende patatesli çok severim ama ona vaktim olmadı maalesef 😌 teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
Bir de soslu patates güzelce o harika olur.
Kesinlikle öyle 👍
Bereketli sofraların olsun. Hamaratlı kadınsın maviş💙💙
Eline sağlık harika görünüyor🌹
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim güzel bayan 🙏❤️🙋
Rica ederim tatlış maviş💙💙
🙏🙏🙏💮❤️🌸🌸🌺💮🏵️
🌹🌹🎀🎀🎈🌟🩷💙
Eline sağlık çiçeğim 💮. Afiyet olsun 🥰. Peynirli, ıspanaklı ve kıymalı severim.
Teşekkür ederim canin benim 🌺🥰🥰🥰 ağzına yüreğine sağlık 🙏
Rica ederim 🥰.
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun
Çok teşekkür ederim 🙏❤️🥰
En çok patatesli börek severim
Bende patatesli çok severim gülüm ama ona vaktim olmadı maalesef 😌
Teşekkür ederim birtanem ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
Ispanaklı ve bal kabaklı börek seviyorum. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun balım. 💫
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
Ben sevmediğim böreği söyleyim. Ispanaklı börek sevmem onun dışında her türlü böreği severim favorim patateslidir
Patatesli severim ama ayırt etmem aslında yasak olmasa bide
Bende patatesli aslında çok seviyorum sarı papatyam ama okadar vaktim olmadı maalesef
Eline sağlık yavrum zehir olsa yenir senin elinden sevgiyle o güzel gülen maviş gözlerle olmuş o nasıl tatlıdır şimdi 😘🌹🥰
Çok teşekkür ederim canım benim sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰❤️
Seninde eline sağlık kesen bol olsun burcu burcu anne eli kokusu buraya geldi miss miss💖❤🌹🥰
Bayağı hammaratsın :) eline sağlık.
Çok teşekkür çok naziksiniz 🙏❤️🌺🌺🏵️
🙏🙏🌸
Off yine döktürmssn
Patatesli severm
Benim de patatesli favorimdir çok severim 👍 ama patatesli yapmaya zamanım yoktu maalesef 😌
Kiymali seviyorum ben gülo
Evet oda güzel olur aşkımsu ❤️ bende patatesli daha çok seviyorum 🥰❤️ ama o kadar vaktim olmadı maalesef
Aynen öyle oluyor gülüm anca yetisiyir sulu yemek olunca çoğu zaman geceden yapıyorum zaten
Çikolatalı ve peynirli.
AA çikolatali mi ilk defa duyuyorum
Doğrudur canım ben hiç yemefimu o şekilde
Yemedim
Her mutfağa bidene senden lazım 😂
Dimi ama 😂 ehhh işte yaptık birşeyler 😂
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️
Eline saglik bi dahakine ispanakli mantarli soganli yaparsan hani tepsinin yarisina talibim☺️
Elinize saglikkk ben de patatesli severim en çok ama hepsini yerim yani yeterki olsun 😂
El açması ve glütensiz olması lazım… 😅 sebzeli ya da çiğ kıymadan yapılmış olabilir…
Canım çekti akşam akşam kıymalı, peynirli severim afiyet olsun
Patates ve peynirli severim
Börek olsun neli olursa olsun
Kıymalı ve patatesli
peynir olacaksa su böreği olmalı
Ispanaklı
Oda güzel olur evet 👍🤗
Abla hani bana börek
Yaa senin canın sağolsun çiçeğim 🌺 ben sana yaparım istediğin börek olsun 🥰❤️💕🌸👍👍
Patatesli severim
Ohhh miss en güzeli 👍
Patatesli börek severim ☺😊
Afiyet olsun ablacığımmmmm 💖🥰
Peynir ıspanak eline sağlık canım
Patatesli börek severim..
Lahanalı ve ıspanaklı
Ispanaklı peynirli
Patatesli severim
Patatesli, peynirli , kıymalı,
Kıymalı patatesli bayılırım
Kıymalı ve ıspanaklı
Ispanak patates
Kıymalı ve peynirli güzel olur
Ispanak ve pırasa
Pırasalı börek hiç denenedim nasıl olur tadı bilmiyorum
Çok güzel oluyor tavsiye ederim tavada küçük bir tane deneyebilirsin
tamam peki en kısa zamanda denerim metal ediyorum çünkü çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
Sen egeden misin
Hayır memleketim Kastamonu İstanbul'da yaşıyorum gülüm
Peynirli kıymalı
Peynir tatlım
kıymalı
Su böreği seviyorum.
Ben de seni çok seviyorum seni
Peynirli ıspanaklı
Ispanak
Ispanaklı
Patatesli
Patlıcan