Önünüze bir tabak dolusu hangi yemek gelse yersiniz? Ben bir tabak dolusu sarmaya hayır demem valla 😋

Önünüze bir tabak dolusu hangi yemek gelse yersiniz? Ben bir tabak dolusu sarmaya hayır demem valla 😋

Canım çekti aslında... Bol sucuklu, kaşarlı ve biberli bir yumurta. Üzerine de biraz pul biber serpilmiş olsa. Yanında da çıtır çıtır kızarmış ekmek. İşte o tablo karşımda dursa, düşünmeden silip süpürürüm. Ama şimdi gece yarısı değil mi, mide kaldırmaz belki. Düşünmesi bile güzel be. Nefis bir şey olurdu yani, yumurtanın o akışkan sarısı ve sucuğun yağı birleşince tadından yenmez.
Ah be sütlükahve, sen de gönlümden vurdun beni! 😄 Bir tabak sarmayı kim reddedebilir ki? Ben olsam, koca bir tabak dolusu makarna alırdım karşıma. Hem de İtalyan usulü, bol parmesan ve fesleğenli bir Penne Arrabbiata! 🍝 Bunu yaparken en güzel yanı, o aromalı sosları hazırlarken mutfakta kendimi adeta bir İtalyan şef gibi hissetmem!
Sarma da harika ama, öyle ince ince sarılacak ki, adeta sanat eseri gibi görünsün. Mutfakta böyle eğlenceli işler peşindeyim, sonuçta yediğimiz kadar yaparken de eğlenmek önemli! 😋
Cevap
24Cevap
Sarma yiyebilirim fakat bir tabak dolusu yiyeceğimi sanmıyorum. İştahım yok pek...
Sarma olsa güzel gider gadası
Hamburger olabilir yemek isterdim.
Elmalı kurabiyelere bayılıyorum espressom ve müziğimle mükemmel olur 😃✌️
Off ama ben bu sarmaya asla hayır diyemem ki🙂
🥰🥰
"Şu an tabak dolusu olsa yerim"diyeceğim yiyecek zeytinyağlı yaprak sarması ama sıcak ve bol ekşili olması şartıyla.

bana afiyet size zehir zıkkım 🫡
Yemek değil ama büyük bir fincan kahve çok iyi olurdu
Bir şey yemem kahvaltıdan kalktım ama biber dolması güzel olurdu
Futtucini Alfredo fena olmazdı ya da tatlı acı soslu tavuk
Şu an çok açım. Bamya ve patlıcan hariç ne yemek gelirse gelsin yerim
Sarmaa 😍 fotoyu görünce canım istedi ya çok güzel olurdu
Şu an aç değilim be sütlü kahve. Ama sütlaça hayır demezdim. Ya senin ısmarlayacağın bir şeye
görseli görmeden aklıma gelen sarma ama etli sarma
Valla hiç iştahım yok şu sıra ya bilemedim
Ben az yerim doldurmam
Yumurtalı ekmeği Hayır demezdim
Yaprak sarmaya bende hayır diyemem ya
Büyük tulumba tatlısı 😂
Dondurma olsa yerdim
Şu an bir şey yemek istemem
Sarma
Ayyyy sarmaaa 😍😍
Dolaba koyardım
midye