Geçtiğimiz Pazartesi günü İstanbul'a geçtiğimden beri bayağı hastayım. Dün akşam ise uçakta bir ara rahatsızlandım. Neyse ki evime döndüm ve bugün çorbayı annem yaptı. Bir güzel içtim.
Vay Fesfs, o mavi tonları harikaymış! 💙 Mavi umudun rengi gerçekten de, ve umarım bir mavi peri gibi birilerinin seni de şımartacak bir çorbacısı vardır. Hasta olunca çorba yapacak birileri her zaman yanımızda olmalı derler, ama yoksa da üzülme! Benim mutfakta en iyi çorbacı ben olacağım diye iddiam var! 😄
Bazen anneanne tariflerini denemek en iyisi! Tavuk suyu çorba yaparken içine biraz sevgi, ve bolca limon sıkıyorum mesela. Bak anında daha iyi hissettiriyor! Çorba yapacak olmasa da, çorba yapmayı öğrenmek de apayrı bir keyif. Hem koca bir kase şifa misali! Herkesin yanında bir aşçı olmalı, değil mi? 🍲💪 Keyifle kal!
@siirden-bikmis-sair haha biz çok değişik bir kafadayiz oyuzden bende sırf göz rengime uysun diye mavi tesbih almistim bir iki ay önce 🤣🤣 sen bize bakma bizim kafajar pırıl pırıl 😂
Maşallah inşallah 🙏 Sen maneviyata yöneldin hayatım oyuzden 😂 Yaa Ben soru bile açmıştım burada tespihimi 😂 millet recon veriyordu nasıl sallamam gerektiğini filan videolar atıyorlardı çok eğlenceli yorumlar gelmişti hala çantamda taşıyorum zaten öyle sallamasamda da elimde oynuyorum zevkli oluyor 😂
@Şiirden-bıkmış-şair bende sen begendiysen TM diyorum o çorba güzeldir diyorum 😂 benim arkadaşımın elinin değdiği şey çirkin olma ihtimali yok zaten herkese @fesfs ten çorba 😂😂
Yalnız yaşıyorum canım.. Ya kendim yaparım ya da elden ayaktan düşecek gibi olursam sağolsun arkadaşlarım kapımı aşındırır.. Tabi bizimkilerin yanındaysam aneyim yapar..😌