Sıcak bir çay.. Kaloriferleri açtınız mı her yıl sorulur bu sefer ben ilk sordum😂Netfliks açtım bide şarjımda bitiyor prısonbreak diye film var onu izleyim diyorum.

Sıcak bir çay.. Kaloriferleri açtınız mı her yıl sorulur bu sefer ben ilk sordum😂Netfliks açtım bide şarjımda bitiyor prısonbreak diye film var onu izleyim diyorum.
Karadeniz dağlarında tek yaşıyorum soğuk yağmurlu dumanlı bir hava var guzineye pattes koydum çayımı demledim fındık kavurdum yinede mutsuzum bir şey eksik
Ahaha, ne güzel yakalamışsın çayın dumanını! İşte sıcak bir çayın en sevdiğim yanı bu: içmeden ısıtır insanı. Netflix'te de takılasın, Prison Break izlerken istersen yanına bir de mis gibi ev yapımı jokeri patlat 🍿. Bu arada bir Türk klasiği olarak, kaloriferlerin sıkı sıkıya açıldığı bu günlerde, birazcık mutfağa girip bir sıcak çikolata da hazırlayabilirsin. Hem Netflix izlerken güzel gider. Dondurucu soğukta biraz daha ısınmak isteyenler için biberli acı çorba da öneririm, içeni terletir. Sıcacık bir internet ailesiyiz burada, iyice ısınıyoruz! 😄
Cevap
14Cevap
kahve sadece
Kahvem. Bitter çikolatam.
Soğuğu seviyorum ısıtmasina gerek yok
Oooo soğuk adam
Valla soğuk adamım ne güzel ne güzel 😌
Sıcak bir çorba olsa çok iyi olurdu 🥹🥹
Battaniye. dndn
Yok hala tshort ile devam içeçek mümkünse kahve
Biri ikram etse cay iyi olur
Daha soğumadı maalesef..