https://www.youtube.com/watch?v=cIWiZnd6Tvg
Bu soğukta içini ısıtan neler var?
https://www.youtube.com/watch?v=cIWiZnd6Tvg
Bazen bir kahve, bazen sevdiğine sıcacık sarılmak... Hangisi?
ben kahvemi alıyorum şimdi...
Sevgiliye aşk ile sarılmak kadar hiç bir şey içimi ısıtamaz. Bunu çok iyi bilsem de nerede buna değecek kadar aşka inanan kadın? O nedenle bende sizin gibiyim, yap kahveni iç yalnız yalnız...
ben aşka inanırım yaa.. vardır belki sizi de aşkla bekleyen biri..
Keşke olsydı! Keşkeee?
Cevap
62Cevap
Bu soğukta içimi ne çay ne de kahve hiç bir şey ısıtmıyor. Yaz olsa daha içim ısınmaz.
Allah sabır versin 😔
Amin
Kahve içmek sadece
Aşk var. Sevince için ısınıyor. Soğuk hissetmiyorsun açlık hissetmiyorsun. Zaten o an bulutların üzerinde yürüdüğün için hiç bir şey görmüyorsun.
ay aşk evet soğuğa karşı iyidir ama açlık kötü yaa... yalan yok acıkınca aşk ikinci sıraya düşer bende :)))
4 gün yemek yemediğim zaman olmuştu. Boğazımdan lokma geçmiyordu.
benim nevrim döner :))))
Bu yaşta döner 😂 o zamanlar 22 yaşındaydım
yaaa benim her daim döner nevrim. kocam ilk sevgili olduğumuz zamanlar çok güceniyordu bana... sonra alıştı. önce seni bir doyuralım demeye başladı.. yani olmuyor bi lokma olsun o mideye bi şey gidecek... :)))
Karnını doyurdun mu bari soru sormadan önce 🤣
Paket servisinden gelince içeri girmek yetiyor. Dışarısı soğuk malum. İçeri girince mutlu olmaya yetiyor😅
ay içeriden çıkmamak lazım... klimayı çalıştırdım az evvel... tak tak tak ses geliyor. ay bi korktum.. bu soğukta... bir iki vurdum (Türk usulü tamir yöntemi) olmadı... çıktım sandalyeye, açtım içini, bir iki yerini elledim, ses kesildi.. hahaha sanki anlıyormuşum gibi bi tavrım var :))) neyse ama işe yaradı. sıcak sıcak esiyor şimdi
hahaha olur tabii el atarım ilk müsait zamanda. yetenek gani bende...
:))) yaaa acımasız olma şimdi bu kadar
yok sağ el parmak kısmı ile iki üç tık tık yapılıyor. olmayınca elin ayası ile bir iki daha.. %90 düzeliyor. düzelmezse klimada olduğu gibi içini açıp bir iki ellemek gerekiyor yalnız o biraz tehlikeli olabilir.
hafızanı kaybedecek kadar vurmam az şöyle pıt pıt tarzında
İnsanlık var.
Her zaman değil tabi.
Karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı kadına yardım eden genç var.
hıımmm her zaman denk gelmesek de, görünce insanın içi ısınıyor gerçekten :))
Gözlerim doluyor böyle insanları gördükçe siz çok yaşayın diyorum
Günaydın burada unuttum gerçekten gününüz güzel geçmesi dileğiyle
teşekkür ederim. sizin de gününüz mutlu geçsin
Ben teşekkür ederim
Süper set ve drop seti üst üste çalıştığım bir ağırlık egzersizi... Isıtmak bir yana eklemleri ve kaslari lav sıcaklığına getiriyor lav...⚡️🤩
sabah sabah bravo azmini takdir ettim
Su an yüzüyorum, ağırlık çalışmıyorum. Yukarıdaki örneği genel örnek olarak verdim, eş zamanlı değil. 🙈😂
anladım... sabah hızlı adımlarla soğuk rüzgara karşı yürürken, sahilde hızlı adımlarla yürüyen, koşan insanları gördükçe azimlerini takdir ediyorum.. :))) seni de onlardan biri sandım
Açık havada spor yapmayalı yıllar olmuştur. Onları ben de taktir ediyorum.😃 Rocky'lerim benim, bravo onlara...😜
:))))))
Bana da bir americano ya da sade sek filtre kahve versen fena olmaz. Senin kahve makinen vardır. O enerjiyi aldım.😂
:))) filtre kahve makinem var, bir de nescafe makinem var ama bozuldu. bi servis bulmam lazım. filtre iyidir zaten
Hiç bir şey ısıtmayi, ısıtamiyi, sevdıgim uzakta, çay 15 dakka, ama ben ısınamayim. Şeref bey diye bir dizi izliyorum çok güzelmiş, Haluk Bilginer döktürmüş. Acıh belki ondan ısınayim bre. kolay gelsin sıze, sevin birnirizi kavga etmeyın, sarılin ısınin, çay için, kahve için ısınin uzak durup aramayin🙂🖐🏼
0 derece havada günlük 10 km yürüyüşümü üşümeden yapmamı sağlayan termal taytım var 😂
hah az önce sabah sabah açık havada yürüyenleri takdir ettik bir arkadaşla... demek onlardan birisiniz. bravo
Kilo almışım n'apiyim? Vermem lazım, 12 yıl öncesine göre 10 kg fazlam var.
günlük <1500 kalori diyete soktum kendimi
o zaman aynen devam.
sarılınca gerisi gelir bende. o sebeple çay iyidir.
anlıyorum... sevdiğimiz olmayınca yanımızda, kahve ile yetiniyoruz :)))
neyse benimki sadece cinsel dürtü. sevgi aşk hikaye hocam. onun için 0 çıkar ilişkisi olması lazım. oda yok.
her ilişkide çıkar vardır. maddi / manevi... benimkinde de var. olmaması mümkün değil. fedakarlıklar var, beklentiler var, paylaşım var, aşk var, maddi kaygılar var, cinsellik var... salt birine endekslenmek sağlıklı değil bana göre. hepsi bir denge... her ilişkide baskın olanlar farklı olabilir tabii.. burada hangilerinin baskın olduğunu anmak yersiz olur ama benimkinde de diğerlerine göre daha baskın olanlar var..
evlendiğinde bu dengeyle başlamıyorsun. tamamen bulmaca. zamanla oturtmuşsun sen. ayrıca etrafında belirgin bir şekilde beğenilen bir tipsin. bu sebeple, bu ilişkinin bu duruma gelmesinde katkın büyük. lakin ben seks dışında kadınlarla iletişimden bıktım. söylediğin çok doğru sağlıksız. sürekliliği yok ve bu benim işime geliyor. üstelikte karşılıksız. yani ortada bir para ilişkiside yok. ama temiz net.
herkesin hayattan beklentisi farklı tabii... etrafımda beğenilen bir tip olduğumu düşünmene şaşırdım. :))) böyle bir iddiam yok. bi kadını ya da erkeği çekici yapan, sevilmesi bence. insan sevildikçe güzelleşiyor, enerjisi yükseliyor ve bu durum, kadını ya da erkeği çekici kılıyor. bir döngü... eşim de bana çok sevgi ve ilgi ile davrandığı için, benim kendime olan güvenimde artış olduğu doğrudur. aynı şekilde ben de ilgimi ve sevgimi esirgemem. zaman zaman çok gerildiğimiz anlar olur ama bazen durmak, bazen susmak, bazen de tüm şiddetiyle kavga etmek gerekir. artık gelişine göre...
Daha fazla üşütenler olmasın yeter😄😄
İçim kendi kendine ısınır
hııımmm derinden derinden bir sitem...
Derinleri severim.😄
Anlık cay
Afiyet olsun
Teşekkürler
Bu dönemde bu daha çok dizilerle oluyor bazen de müzikler.
müzik iyi geliyor dizi bu saatte çok uymayabilir.
Dizinin saati olmuyor ya, her an açılıp izlenebiliyor:)
Ben başka şeye inanmam ısınmanın tek yolu doğalgazdır 🙈
fatura gelince o da ciğerimizi yakacak gibi ama..
Bizimki 1860 geldi bile 😅
Pardon 1960mış
hey maşallah.. bize daha gelmedi.. gelir yakında eli kulağındadır
Bizim bir de bütün ay değil herhalde 🫠 Merak ettim şimdi normali kaç oluyor
Valla biz de tam olarak başlamadık işte
Bir 2 bin de size gelir herhalde
Öyle tahmin ediyorum ben de... Hayırlısı be yaa.. Girdik bu yola.. Dönemeyiz geri. 😊
Gerçi bizim ev büyük çok açıyoruz ondan da olabilir 😅 Aynen öyle
Sarı papatyama tokmak kafama sarıldım
en güzeli evlada sarılmak zaten
Kahve sıcak çikolata doğal gaz 😂
doğalgaz faturası en yakıcı olan galiba.. yanacak içimiz
🥲🥲
Size kaç geldi
ay yeni başladık yakmaya.. daha gelmedi. yüreğim ağzımda bekliyorum faturayı...
En son 400 tl geldi işte bakalım
Kahve alıp sevdiğime sarılma şansım var mı?
yanında ise tabii ki... benim sevdiğim evde. ben ofiste kahve ile başbaşayım... sevdiğim yerine klima var sıcak sıcak üflüyor tepemden aşağı
Ne mutlu size 💐
teşekkür ederim. çok naziksiniz
Sarılmayı isterdim
umarım en kısa zamanda sevdiceğine sarılırsın
Ben kahve istemiyorum sadece sana sarılmak istiyorum,,,😊😊😊
o mümkün değil :)))
@saskinomayra Biliyorum sadece o anlık bi hayel di ama işe yaradı bi an içim ısındı sayende
:))))
Arabanın kaloriferi ahah
Afiyet olsun derken bardağım elimde ❤️
teşekkür ederim. sana da afiyet olsun
Bir veteriner olarak profilindeki pamuk şekerede sarılarak ısınmanı tavsiye ederim :)
:))) evde bıraktım. tatlı oğluşum akşamları gelir sarılır sıcacık
Akşam kavuşunca mırıldaması huzur verir.
oooofff hem de nasıl.. çatlak gelip yüzümü yalıyor ısırıyor.. yahu köpek misin sen yüzümü neden yalıyorsun :)) kedi dediğin az vakur olur... herkese bir mesafe, bana enseye şaplak
yün atlet 😛
oooo harika olur gerçekten..
Hımm harika cevap 🙃
Birazdan bana da çay Ve kitap eşlik edecek balkonda
Benim Spiderman'lı battaniyem var onu kendime sarıyorum bide bitki çayı yatakta uzanmıp Marvel izliyorum miss 🦊
Çay ve klima..
Evde de petekler, battaniye..
eldiven
atkı ve bere de..
Doğalgaz😅
faturayı görünce içimiz daha da yanacak galiba
Hhahaha evet
Çay.
şekersiz mi? şekersiz iç... :)))
Denedim denedim ama yapamadım. Şekersiz olmuyor
yaaa olmaz ki.. ne buluyorsunuz şu şekerli çayda bal gibi.. alıver oğlum şu kaşığı, şu şekerleri... :))))
Ciksss olmass
Çay aldım ben de
afiyet olsun
Teşekkürler sana da
Kedim
evde bıraktımmm akşamları iyi oluyor benim oğluşum da gelir sarılır hemen
Kedi videoları
heheh komikli komikli ısıtır insanın içini
Yorgan ve sıcacık demli çayım
Oh miss
Yatak ve yorgan
sabah gün ışımadan kalkıp yola revan oluyoruz maaile... keşke az daha geç çıkma imkanı olsaydı
Eniştem olsaydı iyiydi 😊
şimdilik yok.. gelir öğlene
Umarım sevdiğinede sarılırsin
geldiğinde sarılırım :)) umarım sen de sarılırsın sevdiğine
Benim sevdiğim yok maalesef ☺️ nerde ki
işi var gelir birkaç saate
İyi bakalım
sevdiğime üstümüz çıplak sarılıp uyumak önce sevişmek sonra uyumak var
güzel olur ama zamanı değil :)))
bunun zamanı yok ki :)
işyerindeyim.
işyerinde değil evde olmak lazım :) önce
insanın sevdiğinin yanında olması lazım önce :)))
:) öyle olduğunu umuyorum
şu an yanımda değil. birkaç saate gelir
:) seni tanıyorum başkan seni seviyorum da sitenin daimi üyesiyim seni görmek hep güzel :) dikkat et kendine kolay gelsin
kimsin ki sen?
eskilerden bi tanıdık olgun adam diyim sen anlarsın :)
pekii gizlenme o vakit. gizlenmeni gerektirecek bir soru mu bu?
değil ama ben ön planda olmak istemiyorum görüşlerim le ön planda kalmak tercih ediyorum
yaaa peki o halde. nasıl rahat ediyorsan öyle olsun.
teşekkür ederim :) çok güzelsin
biliyorum. ruhu güzel bir insanım ben
fark etmen hoş :)))
fark edenlerin fark ettirmeleri daha :) hoş
:))))
Rakı balık gerisi yalan
soğukta ve sabah sabah rakı balık fikri cazip gelmedi :))
evet. sıcak klimanın altında sıcak kahvem... az sonra başlayacağım işi düşünürken ısındım birden
Kahve kitap şiir , sevdiğim bı kız var bide :))
kahve ve birkaç şey daha
Sıcak arabayı tamir etmek
Şu kahve yapmayı bir ben tutturamadım😓😓
Açtım klimayi pes atıyorum 🤣
Günaydın 😀 aklımı çeldin şu an
Kalorifer peteği bir de kahvem
Çay var
Çay içim ☕
ben de bitki çayı mı içsem ki... kahvem bitti.
Sarılmak mı 🙄 o da ne sıcacık kahvem varken ☺️
İkisi de yok bende 🙁🙁
Hiçbir şey😔
yap bi kahve kendine.. ya da çay...
Kahve
Hiç bir şey yok
Viski diyelim😂😂
arabam
Çay..
Kahve
Kahvem
Sahlep
Battaniyem
Çay ve yatak
Salep içtim az önce.
çay ve kavhe
aynen.. kahve içiyorum şimdi. eşim yeni kupa almış, çok hoşuma gitti..
afiyet olsun demek düşüyor bize :)
teşekkür ederim. :)
rica ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?