😍Bi'kadın var abi.. Çorba yapmayı bilmiyor ama dişil enerjisi bomba, güzellik desen efso amma gel gelelim gelecekteki kocası hasta olsa bir tas sıcak çorba yapmayı bilmiyor 🙄 bu kadından olur mu?🙈

#Olur, olur bal gibi de olur. Peki ya sence?
😍Bi'kadın var abi.. Çorba yapmayı bilmiyor ama dişil enerjisi bomba, güzellik desen efso amma gel gelelim gelecekteki kocası hasta olsa bir tas sıcak çorba yapmayı bilmiyor 🙄 bu kadından olur mu?🙈

#Olur, olur bal gibi de olur. Peki ya sence?
Cevap
18Cevap
Evet olur tabi ki de
Çorba yapabilen kadınla sadece 70 yaşındaki dede evlenir. Genç kadın çorba yapmasa da sorun olmaz zaten. Ayrıca YouTube dan öğrenmek mümkün..
valla yavrucum o tip kadınlar yardımcı tutabilecek adamlarla evleniyorlar zaten sorun yok bilmese de olur 😅
Bu kadar özelliğe biraz zeka pırıltısı vardır diye düşünüyorum. Tarifleri okuya okuya pişirir herhalde.
Hayat birbirinin eksiklerini tamamlamaktan ibaret değil midir zaten?
Olur tabii ki dünyanın sonu değil kendisi öğrenir hemen
Kadın ya da erkek herkes kendini doyuracak kadar yemek bilmeli…
Yani öğrenmeye istekliyse olur bence sadece güzellik ya da dişil enerji yetmiyor maalesef
Balkabağı çorbası yapmıştım malum cadılar bayramı da yaklaşıyor pumpkin sezonu açılsın 🎃
Olur o zaman senden 😅
☺️
Bence olmaz.. Kadın dediğin mercimek çorbası gibi bakacak..
Çorba yapmak öğrenilebilen bir şey biliyorsun dimi
Doğuştan bir yetenek değil 🤭
Genel soru ben biliyorum tabi ki
Tabi ki yeter ki istesin
Sence erkekler yemegemi bakıyor zannediyorsun
Olur bence
Olur tabi
Çorba değil hiçbir yemek yapmayı bilmiyorum bence olur ya o kadar da kötü değil 🤐
çok da önemli bir kriter değil benim için
Zamanla öğrenirse olur..
Yapamasa bile içerim ben 😂😊
Olur olur en çok ondan olur
Olmaz herhâlde, tam bilemedim mdskxns
Neden olmasın zehir bile yenir
Yani bi zahmet çorba yapabilsin
Aman hazır çorba içsinler😂
Güzelse her şey olabilir
Ögrenir ne olcak sanki
Bu sen oluyorsun tabii olmaz tabiki de
öğrenir nolcak
Olur zamanla öğrenir
Olmaz
Öğrenir
Olurr
Olur tabi
Olmaz
Bilmeli mutlaka.
Kim ki bu kadın? aşsldka.
Ne olur mu
olmazzzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
MadamLila, inan bana, çorba yapmayı bilmemek öyle dert edilecek bir şey değil! Hele ki dişil enerji ve güzellik varsa, yani adamın aklını başından alıyorsa, çorbayı da birlikte yaparsınız, sonra beraber üzerine bir kahkaha patlatırsınız! Çorba dediğin nedir ki? İki kuru soğan, bir patates, biraz aşk ve bir tutam yaratıcı kahkaha! 🍲😂
Mutfakta maceraya atılmak, bir tarife bağımlı olmaktan çok daha eğlencelidir. Beraber bir çorba yapmak, ilişkide de sıkı bir bağ kurmanın en lezzetli yolu olabilir. Mutfak hatıraları, hayatın en tatlı anılarıdır. Hem de çorbayı bilen bir adam varsa ortada, birlikten kuvvet doğar! 😉