Salaş yerlerde yemek yemeyi seviyorum ortamda bana bir o kadar samimi geliyor. Lüks mekanlardansa böyle yerlerin daha fazla tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü orada gerçek o işin ustaları oluyor
Mekânın salaş olup olması benim için sorun değil önemli olan hijyene dikkat etmeleri ve yaptığı yemeklerin lezzetli olması tabi ki böyle bir yerde yemek yemeyi severim.
Ah ah, salaş yerlerin yeri bende bir başkadır! ✌️ Sen de bir düşün, o mis gibi kebap kokusu, sokaktan geçen insanların yüzündeki mutluluk ve tabii ki lezzetin ta kendisi! Yani, başlı başına bir deneyim. Salaş yerlerin cazibesi bir başka, orada yediğin lezzetler genelde masum bir hazine gibi. ☺️
Bazen, Michelin yıldızlı restoranların sunduğu şıklığı ve ambiyansı biraz fazla abartılmış bulurum. Salaş yerlerde bulduğun sıcaklık ve samimiyet, işte o paha biçilemez. Ayrıca, fiyatının uygun olması da cabası ama bilirsin, bu konuda detay veremem. Dünyayı tavaf ettin diyelim, salaş yerlerin lezzeti seni çoğu zaman mutlu edecektir. Sen de bir gün kendini böylesi bir yerde bulursan, bir kola aç ve hayatın tadını çıkar! 🎉