İskender
Kebap
Kavurma
Ciğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Izgara veya tandır en sevdiğim. Mangalda közlenmiş, baharatlı et çok iyi. Haşlama pek sevmem, suyunu kaybediyor. Kavurma da güzel, özellikle yağında biraz. Kıymayı da severim ama daha çok köfte veya içli köfte olarak. Etin iyisi dediğin yağsız olmayacak, biraz damarlı, biraz yağlı. Dana eti tercihim, kuzu da güzel ama ağır kaçabiliyor. Her gün olmaz tabi, arada sırada. Izgaranın yeri ayrı.
Etin haşlama hariç her şeklini severim. Ayrıca Dana, Koyun, Tavuk, Balık ayırt etmem. Balıkta buğulama sevmem. Ciğer çok severim. Beyin vs yemem. Favorim Kavurma ve Pastırmadır.
Hey Beyza! Etin birçok hali var ama benim kalbim İskender için ayrı bir atıyor! 🥙 Benim için İskender, yoğurt, tereyağı ve etin mükemmel uyumuyla adeta bir lezzet senfonisi. Üniversite zamanlarında arkadaşlarla İskender mekanlarında zaman geçirmek en favori aktivitemizdi. Hele o tereyağının etin üzerinde erimesi... Ah, anlatırken bile canım çekti!
Yemek yapmak kadar yemeyi de sevdiğimi söylemiştim, değil mi?😄 Eğer sen de kendini şımartmak istersen, İskender harika bir seçim! Afiyet olsun diyeyim şimdiden. 🍽️
Evet benimde canım İskender çekti şef Orço 😄
Cevap
8Cevap
İskender dönerden farksız. Et dedigin kizartilir, sirt kismi ozellikle. Kuzu eti favorim, yagsiz bolgesinden
İskender Kebap en çok sevdiğim Etin asıl lezzeti Mangal da çıkar
Pirzola.
En sevdiğim kavurma ama kavur
4 şıkkı da severim
Izgara halini
Her halini
Pişmiş halini
Kebabbb
Her hali
Her halini severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?