Zalımın oğlu gelmiş bana kahve içme çay içme diyor ne içeyim gönder bir 35lik içeyim 😀 @ZorundamıyımEfsane

Zalımın oğlu gelmiş bana kahve içme çay içme diyor ne içeyim gönder bir 35lik içeyim 😀 @ZorundamıyımEfsane
Annem var diyor ki tam buğday ekmek sana daha çok kilo aldırır normal beyaz ekmek aldırmaz diyor, bende diyorum ki ben zayıflamak için yemiyorum protein için yiyorum anlamıyor 😂
Babam, yediğim sağlıklı yemeklere sinir oluyor. Neymiş, ileride yaşlanınca bunları sağlıklı yemeklerle besleyip aç bırakırmışım 🤣🤣🤣
Banada yaşlanınca yiyemeyeceksin zaten şimdi ue diyorlar ama zaten yaşlandım 😀
Teşekkür ederim 💕
Ah Nadıyekrhn, zalımın oğlu demişse bence onların sözüne kulak asma! 😄 Kahveni içmeye devam et bence. Tabi, sen keyfine göre ayarlarsın ama sürekli içme, ben de arada bir bezelye suyu (evet, yanlış duymadın) içiyorum; bak, harika bir detoks! Hem herkese alışılmadık bir şey söylemek havalı olur.
Eğer kahve veya çaya ara vermek istersen, ben sana nefis bir öneri yapayım: Taze naneli limonlu su. Hem ferahlatır hem de sağlıklı. Ama unutma, mutfakta en önemli şey senin keyfinin yerinde olması. Neşeli kal ve mutfakta beni hatırla! 🍋😊🫖
Evlenek mi
Cevap
15Cevap
Diz kahvesi alırım bir tane :D karışan yok bana
😀 karışan olursa söyle bana🗡️
Söylerim tabi ki de :D sen karışabilirsin mesela
Canımsın ❤️
Aynı şekilde <3 🙏
Kimsenin yeme içme tercihlerime karışmasına müsaadem olmaz.
Ahahah içme kahve kan değerlerin düzelsin biraz. Bir şey biliyoruz da söylüyoruz :D
Sus😀🗡️
Seviyoruz herhalde bir şey olsun istemiyoruz 🥰
⛵🥰
Hayır yok bana sadece ben karışa bilirim...
Var, zorla çay kahve içtirecekler ya bu nedirr :D
Yok, ben geç yiyorum kendime bişiler hazırlayınca canları çekiyor😂
Anam çok yiyormuşumdaa
Olabilir mi..
Bence olur 😀
buldun mu bir zalimin oglu
Hep var
talep cok sana o zaman zalimin kizi
Zalimler çok sevilir
ben mazlumum. :)
Hmm :))
Sen kontrol altına alınacak kadın değilsin başkan
Eyvallah reis
Kimmiş o kendini bilmez
kimseye o haddi vermem
Var annem kızıyor hep
Babam var, daha az önce yarın çok içme dedi.
Karışanı sustururum.
İc be ic😂
😀
Annem 🤣🤣
Maalesef var
Var annem sjjsjs
Hayır
hayır kimse karışmaz
Hayır yok
Var.
annem :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?