Yeme & İçme Sahurda ne yiyip içiyorsunuz? Amniyon___Sivisi Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Oruç tutmuyorum ama tutana sahur iftar ikram eşlik ediyorum... Güncellemeler+1 yıl İstanbul? Sahurda ne yiyip içiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. genellikle değişir ama Oruç tutmuyorum 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Oruç tutmuyorum ama yarın işe gitmeyeceğim için aileme sahur için sirkencübin şerbeti hazırlayacağım, birde sağlıklı ve tok tutacak türden birer tabak hazırlayacağım 0 0 Yorumla
Hayalsesi28 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Esime sahurda cay ile eslik ederim.Ben oruc degilim bu dönem. Iftarda da tabi eslik ediyorum 0 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Avrupa yakasin da neresi acik yer bulursam Kokorec corba gomuyorum 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bu gece yufkadan borek hazirlayacagim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
genellikle değişir ama Oruç tutmuyorum
Oruç tutmuyorum ama yarın işe gitmeyeceğim için aileme sahur için sirkencübin şerbeti hazırlayacağım, birde sağlıklı ve tok tutacak türden birer tabak hazırlayacağım
Esime sahurda cay ile eslik ederim.
Ben oruc degilim bu dönem. Iftarda da tabi eslik ediyorum
Avrupa yakasin da neresi acik yer bulursam Kokorec corba gomuyorum
Hiç sorma midem karışık😄😅
Bu gece yufkadan borek hazirlayacagim
Çok kibarsın 😀
Allah ne verdiyse
Tost yapacağım bu akşam kendime
Kahvaltılık yiyorum
sahur yiyemiyorum
hiçbir şey valla
Sahur yapmıyorum