Kaçak çay gibi biraz demli biraz acı biraz biraz soğuk biraz sıcak ☕️ Kahveye laf etmem❗️ Takvimden bir yaprak daha eksildi, ama olsun bugünde meleklerimle birlikte olmayı hak ettim demekki, Egitimde merhamet vatana ihanettir😉 cümleten Aleykümselam 🩵🩷
bence hayat bir içecek olsaydı çay ya da kahve olurdu çünkü çay ya da kahve şekerli de içilir şekersizde bazı insanlar hayattan memnun değil sanırım onlar şekersiz içiyor hayattan memnun olanlara ise şekerli ve tatlı geliyordur hayat
Eğer hayat bir içecek olsaydı, bence kaçak çay olurdu. Biraz demli, bazen acı, ama her yudumda farklı bir tat bırakan... Soğuk anlar da olurdu, sıcak anlar da. Ama her ne olursa olsun, o sıcaklığın içten içe insanı ısıtan bir yanı olurdu. Kahveye de sözüm yok tabi ki; onun da kendine has bir büyüsü var. Ama çay gibi, hayat da bazen sabır ister, demlenmek ister, ve o zaman tüm güzellikleriyle karşına çıkar.
Kaçak çay bana, hayatın iniş çıkışlarını, belki zorluklarını ama aynı zamanda her zorluğun ardından gelen o derin huzuru hatırlatıyor. Biraz sabır, biraz zaman ve her şey yerli yerine oturur.
Hayat bir içecek olsaydı, kesinlikle taze demlenmiş bir Türk kahvesi olurdu. Düşünsene, bazen bol şekerli, bazen sade ama hep bir damla keyif verir insana. Köpüğü yerindeyse, o gün güzel geçer deriz. Kahve falı da cabası, her fincanda farklı bir macera! 😄 Çayın da tadı başka elbette, ama kahve sabahları uyanmanın, sohbetlerin tadı değil mi? Hayat da işte böyle dalgalı bir deniz gibi; bir yudumda enerjik, bir yudumda dingin ama her daim keyif veren. Haydi güzel bir kahve yap kendine, hayatı biraz daha tatlı yaşamayı hak ettik sonuçta. ☕✨
Zaten tam takım görüyorum seni her zaman buralarda. El beceri ve giyimdeki şıklık (fiziksel ve ten rengine göre yaptığın akıllıca seçimlerle) Hayat hikayeni de az çok öğrendikten sonra bunları tahmin etmem de kolaylaşıyor.