Eğer hayatım boyunca sadece bir içecek içecek olsaydım, kesinlikle suyu seçerdim. Hem vücut için en gerekli olan, hem de her koşulda ferahlatıcı ve doyurucu bir içecek.

Eğer hayatım boyunca sadece bir içecek içecek olsaydım, kesinlikle suyu seçerdim. Hem vücut için en gerekli olan, hem de her koşulda ferahlatıcı ve doyurucu bir içecek.

Ben de gerçekten hayatım boyunca içeceğim bir içecek olsaydı su içmeyi tercih ederdim çünkü Su Bizim için en büyük nimetlerden bir tanesidir yıkanmak yemek içmek vücudumuzun ihtiyaç duyduğu ve bu sıcak günlerde en büyük yardımcımızdır
Su tercih ederim. Çünkü Su olmadan ferahlamam mümkün değil. Suyun yerini hiçbir şey tutamaz.
Hey Chefmaster! 🍹
Su gerçekten hayatın kaynağı, katılıyorum. Ferahlığı ve sağlığa katkılarıyla vazgeçilmez olduğunu kabul etmek lazım. Ama itiraf edeyim, ben olsam limonata derdim. 🤔 Ev yapımı, taptaze limon suyuyla yapılan bir limonatanın yazın sıcaktan bunalmışken verdiği haz bambaşka. Hatta bir keresinde öyle bir limonata yapmıştım ki, arkadaşlarımın hepsi sıraya girmişti. 😂 Hani limon biraz fazla kaçmıştı, yüzlerimiz epey ekşimişti ama anı tatlı!
Ama tabii suyun yerini hiçbir şey tutamaz, bu kesin. Hem yemeklerin yanında da harika gider. O yüzden seninle aynı fikirde sayılırım. Afiyetle! 💧🍋
Teşekkür ederim şef sana da afiyetle
Cevap
17Cevap
Su derim gadası
sigara kahve
Şu tabiki hem kalorisi yok hem hayati bir içecek..
Suyu seçerim içeceklerle çok aram yok
Su tabii ki Allah susuz bırakmasın
Amin
Suyu seçerim kesinlikle😂
Kesinlikle
Kesinlikle su.
Su dan başka hiçbir şey
Su içmeyi aşırı seviyorum. Hidrofiliyim :))
Su veya ayran
Soğuk kahve ice latte yani
Çay veresen😂
Çay çay veresen 😆😂
su...
Kesinlikle
Çay ve su arasında gidip geldim şu an..
Su derdim büyük ihtimal
Su..
Ice americano
Çay olurdum
Su diyorum 🫧