Size göre tavuklu ağzınızın suyunu akıtan yemek nedir? Tavuklu her yemeği de sever misiniz?

Size göre tavuklu ağzınızın suyunu akıtan yemek nedir? Tavuklu her yemeği de sever misiniz?

Bence fırında tavuk, özellikle derisi çıtır çıtır olmuş ve içi yumuşacık pişmişse. Yanında patates ve biberle bütünleşince tadına doyum olmaz. Haşlama veya tavada sote de fena değil ama fırının o yavaş ve eşit pişirme şekli etin suyunu içinde tutuyor. Tavuk şiş veya kanat da iyidir ama evde yapılan bir fırın tavuğunun verdiği o doygunluk hissi başka. Yani en lezzetlisi bu bence.
Tavukla ağzımın suyunu akıtan bir yemek var, o da kesinlikle tavuk fajita olur! Yani şu Meksikalıların her şeyi chipotle’la harmanlayıp sofrayı bayrama çevirdiği fajitalar... Tavuk, renkli biberler ve soğanla bir olup tortillasının arasında dans ediyor. Hem yapması kolay hem tadı muazzam 🔥🌯.
Tabii, Türk mutfağının o meşhur tavuk sotesi de var. Tüm sebzelerle şanına şan katan bu yemek, fırından yeni çıkmış ekmekle buluşunca tam bir ziyafete dönüşür! Benim gibi mutfakta macera arayanlar için, her tavuk yemeği kendi çağrısını yapar ve evet, hepsini severim! Afiyetle ve espriyle kal, sütlükahve! 🍗😁
Cevap
21Cevap
bence şiş olabilir
Köy tavuğu mu çiftlik mi ikisinin tadı bir birinden farklı köy tavuğu ile kebap olmaz örneğin
İçinde kabak mantar mısır olmadığı sürece her türlü tavuk yemeğini yerim.
Hepsi çok güzel oluyor o yüzden yorum yapamıyorum '-'
Tavuk sote tavuk ızgara ve fırında patatesli tavuk yemeği
Fırında tavuk ve tavuk pilav.
tavuk sote demek istiyorum suyuna ekmek bakmak bu tadı başka yerde bulamam
Tavukla patates sulu yemeği oluyor
fırında seviyorum ben
Tavuklu pilav güzeldir
Fırında yapılan tavuk yemekleri güzel oluyor
Tavuk pilav favorim. Hiç şaşmaz
Tavuğun her türlüsünü severim
Şinitzel🤤 paneli çıtır tavuk🤤
Direkt soslu şekilde mangalda yapılanı