Yeme & İçme Tavuğun sizin için en lezzetli hali nedir? BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Acıktım bunu 2 ye katlamak gerekirdi bu soru ile.😂Kori soslu ve yanında makarna ile servis edilen veya domates, biber, patates ile fırın torbasında lezzetle harmanlanan tavuk benim için en lezzetli hali. Sizin için tavuğun en lezzetli hali nedir? Tavuğun sizin için en lezzetli hali nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
YessiiM Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Merhaba. ☺️Benim için tavuğun en lezzetli hali kremalı ve körili olarak yapılmış halidir. Bayılırım ve sık sık yaparım.Kremalı Körili Tavuk TarifiMalzemeler500-600 gram tavuk göğüs1 paket krema1 adet soğan 7-8 adet mantar2 adet yeşil biber1 adet kapya biber1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı köriYarım çay kaşığı pul biberYarım çay kaşığı karabiberYapılışıÖncelikle soğanlarımızı küçük küçük doğrayıp tenceremize alıyoruz ve biraz sıvı yağ ile soğanlar pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.Kavrulan soğanlarımıza küp küp doğradığımız biberlerimizi ekliyoruz ve biraz pişiriyoruz.Pişen soğan ve biberlere küçük küçük doğradığımız tavuklarımızı ekleyip tavuklarımızı suyunu çekene kadar pişiriyoruz.Pişen tavuklara ince ince doğranmış mantarlarımızı ekleyip suyunu saldıktan sonra biraz çektiriyoruz.Hafif sulu olan yemeğimize krema ve baharatları ekleyip kapağını kapatıp 15-20 dakika pişiriyoruz. Afiyet olsun. ♥️ 1 0 Yorumla
İnci_tanesiii Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Köri sosluyu begenemedim ya da yediğim yer güzel yapamadiBaharatlarda bekletilmis kremali tavuk guzeldi Tavuk dünyasındaki kekimli tarifini yaptim harika oldu 1 3 Yorumla BlueCupcake +1 yıl O kekimli efsane zaten gereksiz biri sayesinde yemiştim öyle sevdim😂 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl 😀ahaha neyse ise yaramış Yorumla BlueCupcake +1 yıl Aynen bi o ise yaradı 😂 Yorumla
Jesus713 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ahh sizi vicdansızlar!! Bu soruyu sorarken hiç için acımadı! Yorumlara bakamayacağım, vahşet vardır şimdi: ( 1 0 Yorumla
Borjgali_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 68% +1 yıl Tavuğun en lezzetli hali canlı halidir. Öldürülmelerine karşıyım. Midemde ceset bulundurmuyorum. 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Haşlanmış tavuğu seviyorum Tavuğun üzerine tuz karabiber ve acı pul biber güzel oluyor 1 0 Yorumla
Dia_rose Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl Tavuğun her türlü halini severim yeter ki tavuk olsun jamdksn 1 0 Yorumla
Watchstars Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Haşlanmış ve yanında suyuyla, sebzesiyle servis edilen. 0 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Kremalı mantarlı tavuk sote offff 😜 Keyifli geceler. 0 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 342 cevap paylaştı. Nefis görünüyor. Bende fırında ve mangalda çok severim 0 0 Yorumla
Banuca1 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle körilisi yanında patates kızartması pilav ve salata misss 1 0 Yorumla
AsenaaKrgz Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Pilav ustunde ama haslanip didildikten sonra tencerede biraz baharatla kizarttiktan sonraki hali 1 0 Yorumla
glitteroyster Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Mangal olarak veya didiklenmiş tavuk pilav. 1 0 Yorumla
Abseyt Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Fırında sebzeli bide haşlama halı canım çekti 🤪 0 0 Yorumla
musicalower1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 347 cevap paylaştı. Köri soslu mantarlı tavuk sote 😋 0 0 Yorumla
BlackSpace8 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 51% +1 yıl Bıdı bıdı koşarken çok tatlılar ve sevimliler. 0 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 455 cevap paylaştı. Köri soslu bence. 1 0 Yorumla
gizem744644 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Tavuk yemiyen benn 2 1 Yorumla Bülentadn +1 yıl Bende hayatta yiyemem Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kızarmış 0 0 Yorumla