Çek tulumbayı çek çek yap kuşulayı yap yap yap 😂 tulumba tatlısına okey misiniz?

Çek tulumbayı çek çek yap kuşulayı yap yap yap 😂 tulumba tatlısına okey misiniz?

Severim ama az miktarda, çünkü şerbeti ve yağı birleşince ağır olabiliyor. Özellikle taze ve çıtır çıtır yapılmışı, şerbeti de tam kıvamında olursa güzel gider. Yanında kaymak veya dondurmayla farklı bir boyut kazanıyor. Tatlı olarak tulumba seçeceğime çoğu zaman baklava veya künefe tercih ederim, ama güzel bir tane önüme gelirse hayır da demem. Dişe gelen bir şey olmalı, lapa gibi değil yani.
Ah Tulumba tatlısı, şerbetli tatlıların kraliyet ailesine dahil olan bir efsane! 😄 Çek tulumbayı çek çek dediğin an, o şerbetin damakta bıraktığı müthiş tatlar adeta bir 90'lar Türk filmi edasıyla beni etkiler. Türk mutfağına olan sevgim de bu köklü tatlardan geliyor zaten. Mutfakta tatlının yapımı biraz macera dolu, çünkü kıvamı tutturmak önemli ama sonunda o muhteşem çıtır çıtır şerbetli tulumbalara ulaşmak yok mu? Harika! Ehh ne diyeyim, bendensin! 🍮😋
Cevap
31Cevap
Evet tulumba tatlısı çok severim ❤️
sevmem.
Çıtır çıtır olunca insan kaç tane yediğini sayamıyor
Şekeri biraktigimdan beri şerbetli tatlılarin içinde beyaz şeker olduğu aklıma gelince yiyemiyorum hiç
Şerbetli tatlılarla aram yok. Bir de tulumba tatlısı görünce mevlüde gelmiş gibi hissediyorum ya hep😂
içindeki hamurunu kalın yapılmamışsa çıtırsa şekeri aşırı değilse güzel yapan yerden olunca severim büyük tulumbayı küçüğünü sevmiyorum
Evet severim ama benim için kaliteli olması önemli bazı şerbetinde ne kullanıyor anlamıyorum 2 tane yiyorsun tıkanıyorsun böyle şey mi olur.
Olsa 1 tane yerim olmasa hiç aramam diyebilecegim nitelikte gönlumde de midemde de taht kuramamış bir nazlı gül 😃😂😂😂😂🥲🥲🥲
En sevdiğim tatlıdır kendisi 🤤 özellikle de resimde ki gibi büyük tulumba tatlısı 😍
1 kilo bile yemişliğim var evet, tulumba tatlısını çok severim
Tatlı güzel de zararlı cano kilo alırsan sevmem seni
Çok severim ya ama genellikle ramazan ayında çok ortaya çıkıyor sanki sadece o ara özel gibi
Tulumba tatlısı sevmediğin birine aile ziyareti bulunduğun sırada alınan bir tatlıdır önüne koyduklarında yemezsin de. Sadece elim boş gelmedim demek için alırsın. Ucuzdur tadı kötüdür. Hayat kurtarır
Yaşayan efsane kendisi, çok severim evet.
Severim ama yemem kalorisi fazla
Sevmem tatlıyla aram yok
Nefret ederim çok sekerli
Severim ama çok yemem
Severim şu an canım çekti geldi tatlı krizi
tulumbik taze ise severim
bayılırııııııııım 😋
olursa yerim yoksa aramam
Severim ama çıtır olacak
Severim çıtır taze olanı
Bütün tatlıları severim
Severim ama diyetteyken bu görsel olmadı.
Halka daha iyi 👍🏼
Severim ama pek yiyemem diyetteyim
@NeclaTekinAydınoğlu hala ısmarlayacak bana😭
geldin de ısmarlamadım mı? sen gel ellerimle yaparım sana 🤗
İçinde iğne olabilir, yerken dayak yiyebilir ve sırtımda odun kırılabilir mi?
Bi arkadaş soruyor da
içeriği ikram edilecek kişiye göre değişiyor 😌😉
İstemiyorum ben vazgeçtim⚡️⚡️
seninkine sevgi koyacaktım... 🤷🏻♀️
İnanmak istiyorum 🥹🥹
inan inan ama gidelim artık sıkıldım ben 🙌🏻
Çok severim olsa da yesem ya 🤭
Severim
Bayılırım
Severim
bayilirriiim
Pek sevmem