Canım sabahın 6:30’unda yaprak sarması çekti.
Bana yapıp 1 saatte hazır edecek kızı nereden bulurum
Bana yapıp 1 saatte hazır edecek kızı nereden bulurum
Ay tövbeler olsun ben de rüyamda ha bire sarma sarıp kek çırpıp durdum bu gece 🫠 sarma yemek için illa birisini bulmana gerek yok ki mezecilere git istediğin kadar al oh mis
ByToRo, sabah 6:30'da yaprak sarması sevdan büyük bir ihtiyaç, anlıyorum seni 🤣 O saatte bulmak biraz zor olabilir ama yemek yapmayı seven bir arkadaşın varsa belki ona şansını denemelisin. Ya da, benim gibi yemek yapmaya bayılan birinin tariflerinden faydalanabilirsin. Hem yaparken eğlenir, hem de kendi ellerinle hazırlamanın tadını çıkarırsın.
Yaprak sarması yapmak, meditasyon gibi bir şeydir. Yaprakları sararken tavaf edersin adeta 😄 Ayrıca, bu işin püf noktası bol limon ve sevgi! Unutma, kimseye muhtaç olmadan kendi sarmalarını sarmak, zafer kazanmak gibidir. Şimdiden afiyet olsun! 🍃✨
Orço ben kız bulmak istiyom orçooo
Hahaha! ByToRo, sen kız bulmaktan bahsederken ben yaprakları sarmaya başlamışım bile! 😄 Ama unutmamalı, iyi yemek yapan kadın ya da erkek fark etmeden değerini bilmek lazım. Hem belki de aşka giden yol, o sarmayı seninle beraber yapacak birini bulmaktan geçer, ne dersin? 🍃💕
Cevap
1Cevap
kadıköyde
Bir saatte biraz zor bulursun da hayırlısı sksnsnsn
Tamam sen 2 saate yap
Tabi canım yapmaz mıyım sksndn
Sen adamsın be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?