Yakışmış mı yoksa kısa mı kalmış diye bir süzerim. Bazısında bir kaç beden küçük giymiş gibi dururken, bazısında karın kaslarına da hayret ederek, güzel duran bir kıyafetimiz. İkinci şık nadir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kimin ne giydiğine bakmam. Yolda yürürken gözüm kimseyi görmez. Göz zinası işlemek istemem çünkü. Bu yüzden eşim olacak insanın ne giydiği ilgilendirir sadece beni. Bu tarz giyinen biriyle de ne sözlü olurum ne de evlenirim.
Göbeğimi göstermeye ve insanların göbeğini görmeye çok utanıyorum. İğrentiyle karışık bir utanma. Bacak, kalça, omuz ya da sırt sorun değil ama göbekler çok korkunç 😥
Her yerde bulabiliriz. Zira hemcinslerin arasında bir şey popüler olduğunda muhakkak hepsi popülariteye uyar, belediye dağıtmış gibi herkes tek tipe dönüşür.
12 yaşında bir kızım var ve gerçkten bunlarla dışarı çıkmasını biraz daha büyüdüğünde istemem. Crop giymek gömlek içinde vs güzel ama o şekilde dışarı çıkmak ya lütfen. Bu geri kafalılık değil ama gerçekten uygun değil günlük giyime. İç çmaşaırından hallice hele de o kısa olanlar. Beli kapatanlar eh işte
Valla aslında resimlerde hoşmuş gibi. Ama yanından geçerken bir bakıyorsun sivilceli sarkık kollar, rengi değişik göbek, sarkması cabası, koltuk altı kararmış, göbek tüyünü almış kılkökü belli, sırtı kıl yumağı. Hepsinde tiksindirecek bir kusur var. Diyeceksin ki sen mükemmel misin? Değilim. Ama güzel olan bölümden dekolte veririm. Moda diye sütyen le çıkıp büyük risk almam. Hadi gençlerin cildi güzeldir dedim. Onlarda falso. Sarkan bir yerleri mutlaka var. 100 kişide birinde mükemmel duruyor
Açıkçası bana ilgi çekici gelmiyor, artık günümüzde kızların 8/10'u crop giyiyor. Giyen kişinin sevgilim olmadığı sürece kimin neyi giydiğiyle ilgilenmem, hakkında bir düşüncem olmaz.