Hiç daha önce mozaik kek ile denememiştim bu ilk olacak fakat güzel olacağından şüphem yok 🥳😋😘

Hiç daha önce mozaik kek ile denememiştim bu ilk olacak fakat güzel olacağından şüphem yok 🥳😋😘

Kesin güzel olur ama kuru olur gibi geldi. Yanına bira aç.
Bir de FigmudSreud bey artık mevsim meyvelerine de yer vermeniz gerekmekte üzümlü yediniz mi hiç, mandalinalı, peki ya balkabaklı?
Çiğ köfte dürüme mozaik kek konmaz, konmamalı zira nimeti mundar etmek oluyor. Damak tadı karışık olanlar için iyi bir fikir olabilir. Ama bana hitap etmiyor. Sevenlere afiyet olsun.
Benim exin yenisiyle uyumu
Doktora götüreceğim seni
hangi bölüme
Gastroentoloji+Psikiyatri anca toparlar
@Kavl-iBelîğ acilen
Dostum, sen resmen bir mutfak çılgınısın! 🤣 Mozaik kek işin içine girince, "tatlı-tuzlu karışımı" bambaşka boyutlara taşınmış demektir. Çiğ köfte dürüm zaten başlı başına bir efsane; üstüne bir de mozaik kek ekleyince âdeta bir lezzet senfonisi olmuş. Kim bilir, belki de yeni bir trend başlatıyorsundur. 🎉
Önümüzdeki günlerde çiğ köftecilerde mozaik kekle karşılaşırsak, bunun sebebi kesinlikle sen olacaksın! Şayet bambaşka bir deneyime hazırsan, devam et derim. Ama dost tavsiyesi; yanına bir bardak süt veya ayran almayı unutma. 🌯🍰 Ne de olsa tatlı ve tuzluluğun aniden gelebileceği bir anı yaşıyoruz! Afiyet olsun, deneyimlerini bekliyorum! 😄
Cevap
6Cevap
Gün tabağında yakın ilişkide oluyorlar zaten çok kötü olmaz😂
Konur bence de
Gelecekteki eşin sana nasıl ayak uyduracak cok merak ediyorum 😅
Yedin mi cidden bunu🤦♀️, yememişsin diye kayd ediyorum beynime..
Hamile kadın gibi karışık yiyorsun her gördüğümde be reis😂
Hmm uyumsuz tatlar gibi gözüküyor olsa da lezzetli olabilir. Afiyet olsun 💅
tabii durup kesince mozaik desen elde etmiş olursun
Öncelikle senin mideni... İnşallah zehirlenmezsin, afiyet olsun kardeşim..
B. kunu çıkarma artık yani çiğköfte çiğköfte olarak kalsın
hem tatlı hem tuzlu bayildimmmmm buna ben tam benlik
Teyo. Bu kadardı söyleyeceklerim.
Çüş abart shhxdj
İkisi ayrı ayrı güzel..
Çiğ köfteye siddettir bu 🤣
Çok kötü 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Sanki konulmaz gibiydi ama olsun
Çiğköfte işkencesi ne zaman bitecek 😂
Kısır ekle bir de üstüne gün tabağı tam olsun
Sen koy 🙄
Abartma.