- Yeme & İçme konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılBu devirde iki tuşa basıyorsun yemek geliyor. makineye atıyorsun bulaşıktır çamaşırdır hallediliyor.
eskiden erkeğe yemek yapacak, bulaşık çamaşır yıkacayacak biri lazım olduğu için evleniyordu. kadına da para getirecek biri lazımdı. Şimdi kadınlar çalışıp kazanıyor zaten parasını. erkekler de genelde bekar hayatından geçtiği ev işlerini zaten kendi yapıyor. yani artık böyle ihtiyaçlar üzerine değil de, daha çok duygular üzerine olmalı ilişkiler. yemektir cart curttur gibi şeyler suni ihtiyaçlar. şimdi gerçek ihtiyaçlara bakmak lazım60 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılOlmaz. Ben bile kırıyorum yumurta.
116 Yorumla- 1 yıl
bile derken zorundasın zaten
- 1 yıl
Aynen zorunda
- 1 yıl
Zorundaysam o da zorunda
- 1 yıl
o zaman evlenince de yemek yapmak zorundasınız her işi kadına yıkamazsınız
- 1 yıl
Yıkamazsınız 😑
- 1 yıl
Hiç ugraşamam sizinle he he
- 1 yıl
🔫🔫🔫
- 1 yıl
Tuba hanım sizden beklemezdim
- 1 yıl
Neyi 😌✨
- 1 yıl
O kadar simit muhabbeti yaptık memleket meselesi konuştuk beni de hemen harcadınız
- 1 yıl
Alınganlığın sırası mı yahu 😑 tamam ya senin tarafını da tutarım başka zaman
- 1 yıl
Eyvallah şimdi gönlümü aldın
- 1 yıl
Sevindim 🌹😅
- 1 yıl
Sevin sevin gülmek senin de hakkın😂
- 1 yıl
Teşekkürler bir adet tuba
- 1 yıl
Rica ederim
Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne olur'mu?
Yapmayin bunu kendinize!!!
Yemek yapan cinsiyet kiz olan kadin mi oluyor evlenmeyi hakmi görüyor?
Öncelikle kendiniz icin öğrenin iki yumurtayi ister iki ellinle Kir ister becerikli olup bi ellinle Kirip kendi karnini doyurmazsini bil...
Ha öğrenmediysen oda önemli değil cünkü sen istersen herseyi yapa bileceğine inan gerisi olur mu kesin olur!!!
Insan öncelikle kendine sorumluklarini bilmeli...
11 Yorumla- 1 yıl
Maksat muhabbet yazmışım sakin
1 yılGönül almayı bilmeyen erkekten nasıl oluyorsa ondan da olur merak etme
27 Yorumla- 1 yıl
Kız ne alındın hemen 😕 tamam
- 1 yıl
Hayır yani kendisine eş mi seçiyor hizmetçi mi? Beraber yapıp öğrensinler işte
- 1 yıl
Bak şimdi tatlım bir insan ne kadar çok şey bilirse kendine faydalı olur kimse için değil kendi için yani. Yumurta kırmak hizmetçilik mi? Canın bişey yapmak ister kalkar yaparsın oh mis 🙃
- 1 yıl
Süper bakış açısı 👏👏👏
- 1 yıl
Sen burada erkeğe yapmaktan bahsediyorsun farkında mısın
- 1 yıl
Kadınları aşağı çekmeye çalışmayın artık yeto
- 1 yıl
Hayır canın bişey isteği zaman kalkıp yaparsın, kimse için öğrenmiyorsun kısmını bahsediyorum. Ne öğrenirsem kendim için öğrenirim beğendiğim kısmı bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılOnu bilmeyen, hiç bir şeyi bilmiyordur.
31 Yorumla- 1 yıl
Şahsen yumurta kıramıyorum ama her türlü yemeği yapabiliyorum. Yumurta biraz değişik bir şey ahahaha
1 yılVallahi yumurta kırmayı biliyordum sadece bu ayın onikisinde altı aylık evliy olacağım simdi kebaplar dolanlar yapıyorum. Demem o ki oluyor oluyor 😂🫠
11 Yorumla- 1 yıl
Tebrik ederim 🥳
1 yılTek bilmediği yumurta kırmak mi yabi 🤣
Yani her şeyi biliyor ama bir tek yumurta kırmayı mı bilmiyor öyle bir sormuşsun ki 🤣12 Yorumla- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Herkes biliyor veya bilecek diye bir şey var zamanla öğrenir bildiklerimi de öğretirim yani önemli olan sevmek sevilmek değer görmek gerisi hiç önemli değil
Gizli Üye(30-35)1 yılAnnemler köyde yetişmiş ve annesi hiçbir şey ziyan olmasın diye annemi hiç mutfağa sokmamış... babamla evlendiklerinde gerçekten hiçbir şey bilmiyormuş yine de babamda köyden olmasına karşın evlenmişler ve asıl bomba :) babamın esnafın lokantası olmasına karşın eve gelip evren yemek yemiş hep.
10 Yorumla
1 yılOlmaz bence ya. İşe gitmeyi bilmeyen erkekten nasıl olmazsa bence kızdan da olmaz.
22 Yorumla- 1 yıl
Haklısın manga
- 1 yıl
Saol besta
1 yılYumurta kırmayı bilmeyen kızlar kalp kırıyormuş Bir arkadaş söyledi O yüzden olmaz
21 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur
1 yılTakma kafana olur öyle şeyler
kabuğuyla beraber at içine öyle de yeriz 😅11 Yorumla- 1 yıl
Afiyet
1 yılYemek yapmayı bilmiyorsa ve öğrenmiyorsa ki ben bilip öğretmeye çalışırım ama inatla çocuk gibi bilerek öğrenmek istemeyen birisiyle asla olmaz
Ne ileride doğru annelik yapabilir ne sorumluluk alır10 Yorumlao eskidendi ogretmezlerse bilmezlerin felan
simdiki devirde yutubdan bile herkes aşçı kadar herseyi bilir
bizahmet bilsin. böyle ucuz numaralar ise yaramıyor artık. yaomak istemiyorum dese daha delikanlıca olur.10 YorumlaValla ev yemeği aşığı bir adamım. Eşimin yemek yapması şahsen beni ona daha çok aşık ettirir. Yemek bilmiyorsa bu büyük eksiklik. Öğrenmek isterse saygım olur ama istemez ve yapmaz ise zaten bu onun için eksidir. Ve olmaz.
10 YorumlaKonu erkeğe yemek yapabilmekten çok kendine yetebilmek bence. Evlenmesen bile, ayrı eve çıksan o yemeği yapmak zorundasın. Yumurta bile kırmayı beceremeyen herhangi bir "insandan" olmaz. Bana göre sorumsuzdur çünkü.
10 YorumlaYumurta kırmayı bilmeyen insandan olmaz bence ya.
İki cinsiyetin de çalıştığı dönemdeyiz. Ben hem işe gidip hem de sürekli karşımdakini çocuğummuş gibi doyurucam mı?10 Yorumla
1 yılBiraz zor gibi ama öğrenirim ki diyen biriyse olur. Sipariş de edilebilir ama bu sefer de maddiyat şart. O yüzden öğrenemeye açıksa her konuda eksik olsa bile olur.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılÖğrenmeye açık değilse olmaz bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp (sadece kadınlara özgü değildir yemek yapmak, her insan kendini kurtarıcak kadar bilmeli)
10 Yorumla
1 yılYumurta kırmayı bilməyən de gitsin bir köşede ölmeyi beklesin bir zahmət. Üstün zeka ya da yetenek istemiyor bir yumurta kırmak.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 498 cevap paylaştı.
1 yılÖğrenir bunlar aşılmayacak sorunlar değil fındık kırmaya devam eden kızlara nazaran yumurta kırmayı bilmeyenler daha masum sanki 😀
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 896 cevap paylaştı. Yumurta kıranlar daha değerli olmadı , hamur açan da olmadı dolma yapan da kıramayan da olur gayet:))
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKoca evine gidince herşeyi öğreniyorlar nazları baba evinde onların
20 Yorumla
1 yılOlmaz yumurtayı bari kırsın aç kalırız yoksa beraber.
10 Yorumla
1 yılNe olur Niye olmasın ya bilmezse öğretiriz yani sıkıntı yok
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 966 cevap paylaştı.
1 yılEvde yalnız kaldığında kendi karnını doyuracak kadar yemek yapmayı bilmeli kız da erkek de
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBir yumurta bile kırmayan insandan hayır gelir mi sizce
10 Yorumla Olur valla boş ver bir kırıyoruz da joluyo madalya mı takılıyor 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla onlardan oluyor. Yumurta kırmayı bilmeyen el üstünde tutuluyor, ben kuzu tandır yaparım ayaklar altındayım..
Her bayram kilolarca eti elimde kıyarım, temizlik, yemek yaparım, çaylarını hazır ederim... Kendimden çok evi, onları düşünürüm, paspas oldum paspas.
Ben yapamamcılar, ay tırnağım kırılırcılar baş tacı oluyor...10 Yorumlaöğrenmeye istekliyse olur, yok ben bilmem yapamam diyosa olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılaile evinde anne yemeği yiyip bön övömdö yömök yopmom örkök yopson diyenler pistten çekilde keşke önce. tutarlı dengeli adaletli merhametli olalım.
10 YorumlaYumurta kıramıyorsa kalbinizide kıramaz evlenin erkekler😂😂
13 Yorumla- 1 yıl
Olur abla evleneyim ben
- 1 yıl
@mustafacan1321 git evlen ablam
- 1 yıl
Olur ablam kimle
Olur tabii neden olmasın zamanla öğrenir o da
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 569 cevap paylaştı.
1 yılOlur 😂
Kız dediğin yumurta kurmayı bilmeyecek
Kız gibi kız😂😂😂😂🤣10 Yorumla
1 yılBence sadece kız değil erkekte olmaz aç karnıni basit bir şey hazırlayıp doyuramayandan olmaz
11 Yorumla- 1 yıl
Hay ağzına sağlık
- Yeme & İçme konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılSoğanla salçayı kavursun yeter
40 Yorumla
1 yılBu kadar basit soruya bu kadar kız ve erkek yorumu. Ben sorsaydım kimse cvp vermezdi.
Neden acaba; tabiiki 44 yaşında ve mavi profil olunca kimsenin işine yaramıyoruz 😂😂😂00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılElinden düşse kırılır zaten onu da becersin bi zahmet
20 Yorumlaevet olur tabiki neden olmasın önemli değil zamanlı öğrenir bilmemek ayıp değilki öğrenmemek ayıptır
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılOlur olur en kıymetli onlar olur
21 Yorumla- 1 yıl
Doğru
1 yılYumurta kırmak bir şey degilki
İçli köfte sarma mantı
Ev ekmeği pamuklu yorgan
Herkesin gözünde20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 706 cevap paylaştı.
1 yılOlmaz Bir kadın kekte yapacak börekte
Zeytin yaglı sarmada bilecek
Vallaha zeytin yaglı sarma saran kızla evlenin😃00 Yorumla Olur. Daha da kıymetli olur, canlı örnekleri o kadar çok ki çevremde.
00 Yorumla
1 yılBilmemek değil, öğrenmemek ayıptır. Bilmiyorsa öğrenir ama öğrenmek istemiyorsa hayır gelmez ondan.
10 Yorumla
1 yılBen kırarım onun yerine, o da pişirir
15 Yorumla- 1 yıl
Kırmışken pişiriver
- 1 yıl
Pisirmisken uçak geliyor deyip yedireyim de
- 1 yıl
Eheheh
- 1 yıl
Mantıklı
- 1 yıl
Olmadı dışarda yiyeceğiz, gerçi dışarda yemek yemek lüks oldu ama yapacak bir şey yok
Aşçı almıyoruz, olur haliyle
12 Yorumla- 1 yıl
Yumurta kıran da ben aşçıyım demesin bi zahmet be
Niye olmasın kocası yapar yemek beraber oturur yerler
28 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣tabi tabi başka
- 1 yıl
yemek yapmayan erkeği kim alsın zaten
- 1 yıl
Padişah değiliz ayrıca çok şükür yemek yapmayı az da olsa biliyorum
- 1 yıl
gelmiş 25 yaşına hâlâ az biliyorum diyor bundan koca olmaz
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣 kızlar ne çok konuştunuz ya bırakın onu da bize biz başımızın çaresine bakarız
Olmaz onu bizim amele vedat bile yapıyor yumurta şart :)
10 Yorumlamenemene ben sucukları doğrarken sende yumurta kıramıyorsan olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet aşçı olmaz umarım bu soru aşçı olur mu diye sormuşundur erkolar önce kendileri yumurta kırsın bu soruyu evlilik için sorduysan kadını hizmetçi erkeği tanrı görüyorsun
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılErko sıkım yesin aldatsınlar yolda ergenlere baksınlar birde kadınlar onlara padişah sofrası mı kursun enayi miyiz
Cevap sahibi1 yılŞimdi gelirler seven kadın yemek yapar diyip psikolojik baskı uygulayanlar seven erkek kadına yemek yaptırmaz o zaman
1 yılErkekten oluyorsa kadından da olur
20 YorumlaAbovvv benden 1 şehir uzak dursun o kız
110 Yorumla- 1 yıl
Hangi şehirdesin söyle bakayım 😅
- 1 yıl
Aynı şehirdeyiz 😅 yumurta kırıyoruz çok şükür
- 1 yıl
Yumurta kırıyorum ben 😑
- 1 yıl
Evet onu da biliyorum 😒
- 1 yıl
Üşendim şimdi 😥
1 yılÖğrenir bir şey olmaz...
10 YorumlaKızlardan olmaz zaten kadın olsun
10 Yorumla
1 yılişte tam onlar kıymetli oluyor
10 Yorumlaolur olur ögrenirr 🙈🤪
10 Yorumla
1 yılolur ama erkekten olmaz
10 Yorumla
1 yılHer şey öğrenilir. Sadece istemek lazım.
10 Yorumla
1 yılOturarak kırabilirse harika bile olur
10 YorumlaÖğrenmeye niyeti varsa neden olmasın
10 YorumlaOlur öğretiriz sıkıntı yk
10 YorumlaÖğrenmenin yaşı yok
10 Yorumla
1 yılGeri kalan konularda iyiyse neden olmasın
10 Yorumla
1 yılöğretiriz sikinti yok
10 Yorumla
1 yılOlur ya sonra yemek yapmayı öğrenenlerde var
12 Yorumla- 1 yıl