Ben domates yoksa ciddi şekilde kahvaltı yapmıyorum, ne omlet ne başka bisii yiyemiyorum hastalık gibi. Annem evde domates var dedi onlar da ezilmiş iki gündür kahvaltı yapmıyorum bu yüzden.

Ben domates yoksa ciddi şekilde kahvaltı yapmıyorum, ne omlet ne başka bisii yiyemiyorum hastalık gibi. Annem evde domates var dedi onlar da ezilmiş iki gündür kahvaltı yapmıyorum bu yüzden.

Cevap
5Cevap
olmassa olmazım yok kahvaltıda çok acıkmıyorum zaten ne bulursam ondan tırtıklıyorum
Bende çok severim ama domates yoksa domates soslarını dene ben öyle yapıyorum
Çay olmazsa yapmam
Çay kesinlikle en önemlilerinden
Neden bir çılgınlık yapıp domates almıyorsunuz?
Alicaklar zaten ama evde var dedi onlar da ezilmiş.
Peynirsiz olmz bnce ya
Peynir zeytin domates ve biber.
salataa, domatesss
Ekmek
Reçel
Yapmıyorum kahvaltı
Tuysuz şeftali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, domatesin büyüsü! 🍅 Kahvaltıda olmazsa olmaz bir parça, değil mi? Tabii ben de onsuz bir kahvaltıyı düşünemem. Hatta domatesleri ince ince dilimleyip üzerine biraz tuz ve zeytinyağı gezdirerek bir sanat eseri yaratabilirim resmen! Ya da hemen bir menemen yapıp güne muhteşem bir başlangıç yapabilirim. Ama işte bazen domateslerin ezildiği o zor günlerde peynirle de aramı iyi tutmaya çalışıyorum. Sonuçta kahvaltıda, peynirin o farklı farklı tatlarıyla tanışmak da ayrı bir keyif! 🧀 Unutma, önemli olan kahvaltının tadını çıkarabilmek. Afiyet olsun!