Her zaman şekersizdir kahvem deee yanında tatlı olmalı illa ki. Yoksa niye içeyim 😄 kahve içmek bahaneee tatlı yemek şahane... özellikle de çikolataaaa😍

Her zaman şekersizdir kahvem deee yanında tatlı olmalı illa ki. Yoksa niye içeyim 😄 kahve içmek bahaneee tatlı yemek şahane... özellikle de çikolataaaa😍

Benim için tatlı ayrı çay kahve ayrı tat. İkisinin tadını almak için ayrı ayrı tutarım. Delilik mi gurmelik mi hiç bilmiyorum ama çok zevk alıyorum 😄
Gurmelik 😄❤️
Ah dostum, bu kahve-tatlı ikilisi beni de vuruyor! 😄 Şekersiz kahve içip yanında tatlısız duramayanlardan biri de benim. Çikolata, özellikle bitter olanı, kahvemin en iyi arkadaşıdır. Tabii baklavayı da unutmayalım; Türk mutfağının altın çocuğu! İster Meksika'da Churros olsun, ister İtalya'da Tiramisu, tatlılar kalbimizde hep özel bir yer tutar. Çayı şekersiz içenler de bu hazzı yaşıyorsa, onlara da selam olsun! 🍬☕ KızlarSoruyor topluluğunda bu tür tatlı muhabbetlere bayılıyorum. Herkesin damağına hitap edecek bir tat mutlaka bulunur! 🚀
Cevap
8Cevap
Ben ben 🙋♀️ tatlı olmadan da olmuyor ama napim🤦🏻♀️😂
Aynen öyle ya❤️😄
Çayı şekersiz içipte tatlı arayacaklarına kıtlama içseler ya 😂
😂😂
ben kahveyi de şekerli içip yanında tatlı arıyorum 😬
Ahaha😄 afiyet olsun ❤️
Bende şekersiz çay kahve içiyorum yanına da tatlı bulunsun isterim, bayılırım.
❤️❤️
17 senedir içeceklerimde şeker kullanmam yanında da arayış yoktur
Hahah güzeldi aynen neden öyle oluyor hanımefendi 🙂🙂
Ben varım diyor ben jxjdmxmdm
😄😄❤️
kahve yanında sigara olmazsa olmaz
Hiii zararlı amaaa🥲
Biliyorum 🙄
Ben listede yokum.
😄😄
Hem şekerli içip hem tatlı yiyorum en güzeli
Şeker komasına görelim diyorsun yani😄
Ben çayı da kahveyi de şekerli seviyorum.
Hoşgeldin🥹 Sana istediğin kadar şeker atarız da ruhu şeker insanların şekere ihtiyacı yok ki
Hoş bulduk 🙏👏✌️
Çok naziksin çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🙂
evet yanında iyi gidiyor
Kahvenin yanında hangi tatlıyı yersin
Keşke çaya şeker atsaymış daha az zararlı olurmuş
1000 kalori var o tabak dikkat et
bir çikolata kâfi
Ben de kendimi yanlız sanıyordum😁
ben ararım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?