Yeme & İçme Akşam yimeeeemin mönüsü nasıl? Siz naptınız? herseyibiliyom Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Reyhan, roka, semiz otu, havuç, domates ve kinoalı zalata ve üstüne haşlanmış göğüs eti... Bu lezzete asla hayır diyemiyorum 😛 Akşam yimeeeemin mönüsü nasıl? Siz naptınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YujiroHanmaaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sağlıklı ama karbo eksik 1 2 Yorumla herseyibiliyom 1 yıl Karbo alındı gün içinde ustam Yorumla YujiroHanmaaa 1 yıl Tamam sıkıntı yok o zammnn Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Afiyet olsunn 0 10 Yorumla herseyibiliyom 1 yıl teşekkür sedef hanım buyurun Yorumla sedefffinci 1 yıl Sağolun kibarlığınız için Yorumla herseyibiliyom 1 yıl Ne demek buyrun çekinmeyin daha pişen tayfa var ocakta Yorumla sedefffinci 1 yıl Yaaa grip oldum istesenizde gelemem ama gelmiş kadar oldum teşekkür ederim Yorumla herseyibiliyom 1 yıl Limon da sıkarız Yorumla sedefffinci 1 yıl Yaaa 🥹 Yorumla herseyibiliyom 1 yıl Ayıpsınız. Yorumla sedefffinci 1 yıl Aa niye Yorumla herseyibiliyom 1 yıl Ayıpsınız demek yani emriniz olur gibi bişi Yorumla sedefffinci 1 yıl He yok canım estagfurullah Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl afiyet olsun güzel 0 1 Yorumla herseyibiliyom 1 yıl Savol kral Yorumla
Kirazz34210 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Bu ne be beceriksiz 0 1 Yorumla herseyibiliyom 1 yıl Anlayamazsın... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sağlıklı ama karbo eksik
Karbo alındı gün içinde ustam
Tamam sıkıntı yok o zammnn
Afiyet olsunn
teşekkür sedef hanım buyurun
Sağolun kibarlığınız için
Ne demek buyrun çekinmeyin daha pişen tayfa var ocakta
Yaaa grip oldum istesenizde gelemem ama gelmiş kadar oldum teşekkür ederim
Limon da sıkarız