Yeme & İçme Nasıl olmuşş akşam akşam? KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1-10 Güncellemeler+1 yıl Tavuk bozuktu sanırım tadı degışmiş yiyemedim arkadaşlar jdjdjjd Nasıl olmuşş akşam akşam? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Afiyet olsun iyi olmuş sdfsdf 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. 10 Gayet lezzetli görünüyor. 1 2 Yorumla KaanArducc +1 yıl Thank you Yorumla Siyahkadife +1 yıl 😊 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Afiyet olsun tarzım değil 1 2 Yorumla KaanArducc +1 yıl Thanks Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl You're welcome Yorumla
opiondors Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kaç kere sorcan neyse gusel olmus 1 4 Yorumla opiondors +1 yıl Lan üstteki avel erkekmis Yorumla opiondors +1 yıl Dedim ben sana Yorumla opiondors +1 yıl İşsiz gibi gece gece aklıma geldi bakmaya geldim ahsjskskdj Yorumla KaanArducc +1 yıl Hahahaha Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ekmek olmadığı için 10 1 0 Yorumla
Bedenimsağ_amaruhum Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Biz o işi iftarda hallettik şükür. Menü güzel 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Fazla sağlıklı 1 6 Yorumla KaanArducc +1 yıl Yaa deli misiniz ne güzel işte Yorumla primadonna_girl +1 yıl Asko ben noodle seviyom Yorumla KaanArducc +1 yıl Çok sağlıksız ya bide protein yok onda Yorumla primadonna_girl +1 yıl Sebze yemeye korkuyorum zayıflarım diye Yorumla KaanArducc +1 yıl Hdhdhdhdhd azıcık ye sen yinede sindirime çok yaralı Yorumla primadonna_girl +1 yıl Tammam Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. çok sağlıklı sevemedim djjf 0 1 Yorumla KaanArducc +1 yıl fazla geldi bu kadar sağlık dhdhdhdh Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Oo mük bir menü 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. Sporcu menüsü, 8 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. 6 puan 1 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl yine hamaratsın... 0 1 Yorumla KaanArducc +1 yıl Tabikii hshdhd Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tavuklar güzel 0 18 Yorumla KaanArducc +1 yıl Sebzeler güzel değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel Yorumla KaanArducc +1 yıl tamam, aferm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl TM sana aferin Yorumla KaanArducc +1 yıl Aferm tamamm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzgün yaz Yorumla KaanArducc +1 yıl Bilerek öyle yazıyorm hoşuma gidiyor hdjdjdjd aferm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sus Yorumla KaanArducc +1 yıl Hayır Sen sus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben niye susuyorum Yorumla KaanArducc +1 yıl Ben öyle istiyorum çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm Yorumla KaanArducc +1 yıl Aferin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzatma Yorumla KaanArducc +1 yıl Ya sus be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sus git yemeğini ye Yorumla KaanArducc +1 yıl Sakın ol , niye bu kadar gerginsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk ben sakinim senin işin yok mu Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Memelerin daha hoş 0 13 Yorumla madina1 +1 yıl Len yürüme benim oğluma pis sapık aaa Yorumla KaanArducc +1 yıl Yaaa 🥺 aşkom gelmiş Yorumla opiondors +1 yıl Abi neden Kaanın memesine bakıon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @opiondors pembeliyim ben bana serbest 🤣🤣🤣 Yorumla opiondors +1 yıl Sen etekde giyersin yakında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @opiondors bak bak nasılda kıskandı 🤣🤣 giyerim ne olmuş etek giyen kötü mü oluyor Yorumla opiondors +1 yıl He sen gacıymışsın ben seni erkek sanıyom mavili duruyon Yorumla madina1 +1 yıl Kanks zaten mavili o, erkek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @madina1 🤣 İşte kaos ortamı bayılıyorum Yorumla opiondors +1 yıl Kimsenin kaos yaptığı yok koçum senle dalga geçiyoruz o kadar Yorumla opiondors +1 yıl Bence de erkek knk , kadınlar bu kadar @ptal olamaz Yorumla KaanArducc +1 yıl Aşko niye öyle dedin skmdi ben erkek değil miyim üğ ug 🥺🥺 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim kime dalga geçiyor acaba 🤣🤣 siz mavi olunca harbi erkek gibi düşünür olmuşsunuz Yorumla
JassLett Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Oh 10 da on knk 0 1 Yorumla KaanArducc +1 yıl Teşekkürler 🙏🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Afiyet olsun iyi olmuş sdfsdf
10 Gayet lezzetli görünüyor.
Thank you
😊
Afiyet olsun tarzım değil
Thanks
You're welcome
Kaç kere sorcan neyse gusel olmus
Lan üstteki avel erkekmis
Dedim ben sana
İşsiz gibi gece gece aklıma geldi bakmaya geldim ahsjskskdj
Hahahaha
Ekmek olmadığı için 10
8.6 verilir bu güzelliğe
Bunu iyi gömerim he
ıyy karnabahar koktu
Biz o işi iftarda hallettik şükür. Menü güzel
Fazla sağlıklı
Yaa deli misiniz ne güzel işte
Asko ben noodle seviyom
Çok sağlıksız ya bide protein yok onda
Sebze yemeye korkuyorum zayıflarım diye
Hdhdhdhdhd azıcık ye sen yinede sindirime çok yaralı
Tammam
çok sağlıklı sevemedim djjf
fazla geldi bu kadar sağlık dhdhdhdh
güzel
Oo mük bir menü
Sporcu menüsü, 8
Güzel menü.
6 puan
yine hamaratsın...
Tabikii hshdhd
İyi güzel
Tavuklar güzel
Sebzeler güzel değil mi
Güzel
tamam, aferm
TM sana aferin
Aferm tamamm
Düzgün yaz
Bilerek öyle yazıyorm hoşuma gidiyor hdjdjdjd aferm
Tamam sus
Hayır Sen sus
Ben niye susuyorum
Ben öyle istiyorum çünkü
Tm
Aferin
Uzatma
Ya sus be
Sen sus git yemeğini ye
Sakın ol , niye bu kadar gerginsin
Knk ben sakinim senin işin yok mu
Memelerin daha hoş
Len yürüme benim oğluma pis sapık aaa
Yaaa 🥺 aşkom gelmiş
Abi neden Kaanın memesine bakıon
@opiondors pembeliyim ben bana serbest 🤣🤣🤣
Sen etekde giyersin yakında
@opiondors bak bak nasılda kıskandı 🤣🤣 giyerim ne olmuş etek giyen kötü mü oluyor
He sen gacıymışsın ben seni erkek sanıyom mavili duruyon
Kanks zaten mavili o, erkek
@madina1 🤣 İşte kaos ortamı bayılıyorum
Kimsenin kaos yaptığı yok koçum senle dalga geçiyoruz o kadar
Bence de erkek knk , kadınlar bu kadar @ptal olamaz
Aşko niye öyle dedin skmdi ben erkek değil miyim üğ ug 🥺🥺 😔
Kim kime dalga geçiyor acaba 🤣🤣 siz mavi olunca harbi erkek gibi düşünür olmuşsunuz
Oh 10 da on knk
Teşekkürler 🙏🙏