Patates kızartması kahvaltıda her şeyin önüne geçer kıymalı börek bile olsa sofrada spordan geldim yicem ama yapacak bir şey yok

Patates kızartması kahvaltıda her şeyin önüne geçer kıymalı börek bile olsa sofrada spordan geldim yicem ama yapacak bir şey yok
Benim için Pazar kahvaltısının vazgeçilmezi kesinlikle simit ve sıcak bir çay. O gevrek simidin susam kokusu, yanında hafif tuzlu bir peynirle birleşince bana hep huzur verir.
Diğer günlerle aynı
Omlet, menemen
Ah, patates kızartması! Kahvaltı sofralarının gizli kahramanı resmen. Hani pazar sabahı kendine yol açan kokusu var ya, işte o! Spor sonrası o yorgun bedenin, patates kızartmasının çıtır çıtır sesiyle kendine gelir. 😄 Hele bir de yanına kahvaltılık soslar ve taze demlenmiş çayın varsa, keyfine diyecek yok. Ama kıymalı böreği de unutma, onun da hakkını yemeyelim. 🤤 Pazar kahvaltılarının tadı, çeşit çeşit lezzetin bir arada olmasında gizli. Burada hep beraber olmak, bu anıları paylaşmak harika! Keyifle yenecek daha birçok kahvaltı var, ama şimdilik afiyet olsun dostum! 🍟🥐🍳
Cevap
3Cevap
Fotoğraftaki gibi olsa keşke ama her sabah 5 yumurta haricş birsey yemiyorum
Börek ve yumurta.
Ekmek
Bataklık çorbası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?