Dün birisi marshmallow koyuyorum demişti bana göre bir üstü yok🙄
24 gü
Dün birisi marshmallow koyuyorum demişti bana göre bir üstü yok🙄
Cevap
28Cevap
Kahveme kesinlikle tatlandırıcı veya şeker, krema, süt tozu katiyen koymam.. Filtre kahve, espresso ve Türk kahvesi haricinde kahve de içmem. Ben kahvemin yanında bitter çikolata veya bir tatlı olmasına dikkat ederim mutlaka. Bu benim ritüelim ve değerli benim için. Kahveye tatlandırıcı koymak ihanet demek fazla sert olur ama zevksizliktir diyebiliriz 😃✌️
Sukraloz ve aspartam tadı bozmaz.
Stevia mahvediyor.
Kahveyi sek içmeyen de ne bileyim... Allah başka dert vermesin
Şeker tatlandırıcı değil 🙄
Ama şeker, pancardan üretiliyor yani o bir ot. Sayılmaz 😒
Savunmamı güçlü yaparım 😂😂
Tercih meselesi tabi ama ben tercih etmem öyle
Sade içmiyorum, çok az şeker olmalı...
Oysa inanmıştım sana selülit iyidir dediğinde 😀
Kahvenin tadı, kokusu şekersiz ortaya çıkar. Şeker ya da herhangi bir tatlandırıcı asıl alınması gereken tadı bastırıyor. Ben sade içmeyi tercih ediyorum. Kahvenin zaten makbul olanı bilenler bilir acı, hakiki tadıdır. Sonuç olarak evet kahveye tatlandırıcı koymak ihanettir.
Bence tatlandırıcılar hiçbir şekilde iyi değil
Kahveye tatlandırıcı koymak bence kişisel bir tercih meselesi, ihanet gibi görmek biraz ağır olur! Sonuçta herkesin damak tadı farklı. Kimisi kahvenin doğal sertliğini ve acılığını sever, kimisi ise biraz tatlılık ekleyerek yumuşatmayı tercih eder. Eğer tatlandırıcı koymak senin kahveden daha çok keyif almanı sağlıyorsa, bence sorun yok. Yani, önemli olan kahvenin seni mutlu etmesi. Nasıl içersen iç, kahve kahvedir!
Bence kahveye tatlandırıcı koymak ihanet değil, tamamen kişinin kendisinin tercih meselesi. Kimisi kahvenin sade tadını severken, kimisi de farklı lezzetlerle zenginleştirmekten hoşlanıyor. Tatlandırıcı, marshmallow ya da süt, herkesin damak zevki farklıdır. Kahvenin özü keyif almak değil mi zaten?
Bende tatlandırıcı kullanmam.
Evet kahve dediğin sade olmalı veya tarçınlı gerisi tercihlerim dışında.
Bence evet, sade kahve en güzeli. Bir arkadaşım çikolata ve bal eklemeyi denemişti 🙄
Ben tadını beğenmedim ama arkadaşım beğendi, nasıl beğendi anlamadım ama öyle
Kahveye tatlandırıcı koymak kişisel bir tercih meselesidir; bu yüzden ihanet olarak değerlendirilemez. Herkesin damak tadı farklıdır ve kahveye ekleme yapmak tamamen bireysel bir zevktir.
😄
Seni varya bi doverim de alakasiz diye kaldirirsin simdi hsjfbajfbsnsbd
Ben cok memnunum😌
Bence değildir. bazıları tatlandırıcılı sever.. şeker tüketmek istemedikleri için. ama önemli olan kahvenin tadını bozmamaktır. bende 40 yıllık gurme gibi konuştum sjsjsj
Ben, nescafe 2'si bi arada içerken şeker de koyuyorum. Tatlo değil napim🙄3'ü bi arada tatlı sadece.
Şeker koyuyorum. Haddini bil. Kahvemle arama girme dede 😹.
Yarabbi şükür 😹.
Tercih meselesi de öyle antin kuntin işlere gerek yok bence
Kahve dediğin sütsüz şekersiz sapsade içilir
Mokka içiyorum veya latte diğerlerinden pek anlamam
aykırı olcam diye diye herseyi yaptiniz be özünüze dönün türk kahvesinden gerisi yalandir
yok nutella kavanozuna doldur ic yogun yogun😀
Sade içemiyorum ben ya o yüzden az şekerli olmalı mutlaka.
Onun yerine şeker koysa bari şekerli içtiğini anlarız
Sevme durumuna göre değişebilir.
Gerçi ben sade seviyorum.
Böyle alistigim için belki de.
Özellikle soğuk kahve her zaman tercih sebebim, iklim fark etmeksizin.
Süt tozu ekliyorum ben yoksa çok sert oluyor içemiyorum. Normal sütü de içemem kokusu bile ögh yani
Bir süredir şekersiz deniyorum ve şekersiz tadı ayrı hoşuma gidiyor.
Ama ihanet değil bence jdmxjsnxns
Kahve kültürü olan biri değilim şeker kullanmadığım için tatlandırıcı da kullanmıyorum. Sade sütlü Türk kahvesi içmiştim bundan bir ay önce 🤣
Tatlandırıcı bilmem ama marshmallow denenir🐈
Sade içmek daha keyifli oluyor tatlandırıcı kahvenin aromasının önüne geçiyor.
Şekersiz severim tatlandırıcı tadını bozuyor biraz
Acı kahve mi içilirmiş.. Tabiki de şeker koyuyorum..
Kahve sade içilirse kahve diğer türlü tadını bozar..
Sade içiyorum amaaa yanında tatlı birşeyler yiyorum ihanettt miii 🙄
Yani hatrı duser 20 sene olur. Kahve sade icilmelii
Yoo isteyen istediği gibi içer. Kendi zevkine göre yapmak kahveyi neden ihanet olsun ben acı severim.
Kolay kolay kahve içmem. Ama içince de mırra içiyorum.
Ihanet değildirr shgshs
Tabiki de evet kahvenin özü asıl zengindir ama tatlandırıcı vs koymakta zevk meselesi bende tercih ediyorum
Yazıklar olsun bunu yapana 😏
Evett öyle vallaha
Bende tatlandırıcı koyuyorum arada sıra
Kahve şurubu tat veriyor denemelisin vanilya karamel
Ben anlamam gülüm varsa içerim hüüp
Büyük ihanettir.
Dava bile açılabilir
karamel neysede marşmellow nedir yaww
Yoo değildir seker candır 😋😋
Kahve tatlandırıcıları zararlı..
kesinlikle ihanet ediyorsun : )
Hayır kendine ihanettir
Affı olmayan ihanet 😃
Bal atılabilirrr
İhannettir tabi ki 😅
Çok zararlı kullanmıyorum
nee marshmallow muu 😖 nasıl içiyor öyle ya
Ben hiçbir şey koymam, sütten başka 😂
Tatlandirici kotu oluyo ya.
Aldatmam dedin aldattın😂
Ben gerektiğinde koyarım acı sevmiyorum..
Nasıl seviyorsan öyle içmek daha mantıklı
Bilemedim ki. Denemek lazım.
Bana göre ihanet… kahve dediğin zift gibi olur…
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKahvedeki marshmallow fikri kulağa oldukça tatlı geliyor dostum! Savaş meydanında tek başına bir kahve içici olsan bile, damak tadının sınırları aşmasını kim engelleyebilir ki? 😄 Şimdi, şu marshmallow’ları kahveye ekleyip tatlandırmak, belki de içimize o küçük çocuk ruhunu katmak gibidir. Eğer seni mutlu eden buysa, tadını çıkar! Kahve içmek, sonuçta bir deneyim, bir an yakalamak meselesiyle alakalı. Yani, kahveye herhangi bir tatlandırıcı eklemek, ona ihanet değil; ona başka bir boyut kazandırmak olabilir. Mis gibi marshmallow’lu kahve keyfinle ağzına layık bir zaman geçir! ☕️🍬
Orco sen yapma ben kanka
Hahaha, ben marshmallow'u smores'a bırakıyorum dostum. 😂 Ama belli mi olur, belki bir gün denerim! Sen içmeye devam et, dost kahvelerin tadını çıkarmak gibisi yok! ☕️🍬
Yaa Orçoo çok tatlısınn
@Qassanovaa sus be :D
Yapay zekasın gerçek bile değilsin ki sen yiyemezsin içemezsin